Koncovka výfuku Octavia I TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koncovka výfuku Octavia I TDi
Nezkoušeli jste dát z Octavie II do Octavii I níže uvedenou koncovku, je to TDI tak by měl být tlumič výfuku stejný, bud to sedět ??
http://new.skoda-auto.com/cze/service/a ... 16%26p%3d2
http://new.skoda-auto.com/cze/service/a ... 16%26p%3d2
Dík za odpověď,
mně osobně se na dieslech líbí tato je to jen odkaz foto nejde vložit,
http://moje.auto.cz/sansk8/skoda-superb-1.html
Bombastig todle bys uměl ??
Ten matnej nerez vypadá pěkně a tuto koncovku moc nevidím..
mně osobně se na dieslech líbí tato je to jen odkaz foto nejde vložit,
http://moje.auto.cz/sansk8/skoda-superb-1.html
Bombastig todle bys uměl ??
Ten matnej nerez vypadá pěkně a tuto koncovku moc nevidím..
[quote="jojo"]Viem ze sa to hodi skor do sekcie bazar, ale ak by niekto chcel tak mam na predaj 4ks fungel novych origo koncoviek Skoda Octavia IIRS / Superb II. (cena 13 eur/ks + postovne) viz foto:
Jojo ta vypadá pěkně i cena je fajn, ale jak se to připevňujě-svářečka že?
Jaká jsou rozměry a půjde na Octavu I, já bych to spíš předělal na stahovací pásku?
Ono jak píše Huml, vyjfuk končí 20.cm před nárazníkem, ale když se tam navaří kus tak trubky tak to půjde vyřešit, zajímá mně vnitřní a vnější průměr ?
Dík
Jojo ta vypadá pěkně i cena je fajn, ale jak se to připevňujě-svářečka že?
Jaká jsou rozměry a půjde na Octavu I, já bych to spíš předělal na stahovací pásku?
Ono jak píše Huml, vyjfuk končí 20.cm před nárazníkem, ale když se tam navaří kus tak trubky tak to půjde vyřešit, zajímá mně vnitřní a vnější průměr ?
Dík

presne rozmery su na tejto fotke:topdiesel píše:Jojo ta vypadá pěkně i cena je fajn, ale jak se to připevňujě-svářečka že?jojo píše:Viem ze sa to hodi skor do sekcie bazar, ale ak by niekto chcel tak mam na predaj 4ks fungel novych origo koncoviek Skoda Octavia IIRS / Superb II. (cena 13 eur/ks + postovne) viz foto:
Dík

-
Smoke
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
[quote="topdiesel"]Mně se líbi ten matnej nerez, šel bych aji do leštěného nerezu, nechci hlavně tu origo koncovku RS, u diesla to není optimum nechci mít zadek opálenej jako Jaster, ale jinak udělal z toho VRS TDi ( ato nejen z vnější části)
no jo, kdo by to furt umíval....

no jo, kdo by to furt umíval....

DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
jojo píše:presne rozmery su na tejto fotke:topdiesel píše:Jojo ta vypadá pěkně i cena je fajn, ale jak se to připevňujě-svářečka že?jojo píše:Viem ze sa to hodi skor do sekcie bazar, ale ak by niekto chcel tak mam na predaj 4ks fungel novych origo koncoviek Skoda Octavia IIRS / Superb II. (cena 13 eur/ks + postovne) viz foto:
Dík
Změř mi ještě prosím vnitřní průměr, měřil jsem na moji Octě a je tam 40.mm ale venku je cca -10 C takže velká měřící chyba.
P.s.já jsem docela rozhodnut, jen nevím jak vyřešit ty eura asi ti je přepošlu složenkou...
topdiesel píše:Vnutorny priemer je 47,6 mm a rura ma hrubku steny 1.2mm.jojo píše:presne rozmery su na tejto fotke:topdiesel píše: Jojo ta vypadá pěkně i cena je fajn, ale jak se to připevňujě-svářečka že?
Dík
Změř mi ještě prosím vnitřní průměr, měřil jsem na moji Octě a je tam 40.mm ale venku je cca -10 C takže velká měřící chyba.
P.s.já jsem docela rozhodnut, jen nevím jak vyřešit ty eura asi ti je přepošlu složenkou...
Poslem ti to na dobierku a cenu prepocitam na KC podla aktualneho kurzu www.cnb.cz , len najprv musim zistit co bude stat postovne do CR. Nechcem aby bolo postovne drahsie ako samotne koncovky![]()
Dalej sa uz dohodneme cez SZ.