Zamlžená okna
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zamlžená okna
Po roztání auta v garážích se mi pořád mlží celé auto. Mám to tak zamlžené, že mi to připomíná tu scénu z Titaniku
Nechce se mi věřit, že kabiňák by byl tak nacucaný. Voda se neztrácí. Klapka čerstvého vzduchu mi připadá že taky chodí, zvuk vzduchu se při zmačknutí mění. Topím na ECON. Není někde něco ucpaného, kam by mohla voda zatéct a já ji vháním do auta? Díky

Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
-
- Aktivista
nemas moc mokre koberce? A nerobil si tam podobne sceny ako v tom Titanicu? 

toto je ta scena:

toto je ta scena:

Naposledy upravil(a) misoVW dne 12 led 2009, 21:26, celkem upraveno 1 x.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
je to určitě mokrejma koberce...musíš oklepávat nohy od sněhu
ted si an to stěžovala bejvalá, že se jí mlžej okna a ráno má okna zamrzlé zevnitř:-)

ted si an to stěžovala bejvalá, že se jí mlžej okna a ráno má okna zamrzlé zevnitř:-)
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
prodává se na to specielní přípřavek ! ! ! !
jmenuje se CLARINE je to taková hadra nasáklá nějakou
... maglajzem stačí 1x týdně nanést na zamlžená okno
a ZÁZRAK okna se další týden nemlží
ta hadra stojí 51,- a vdrží 1 měsíc
já jich mám pár v zásobě
!!! ale pozor do té hadry nedoporučuju smrkat ,utírat ůdy po
kumulaci , používat místo toaletního papíru,
Děsně to pak svědí !!!!!
jinak na ruce od oleje a na olejovou měrku se dá požít
a maj jí v každé mototechně
jmenuje se CLARINE je to taková hadra nasáklá nějakou
... maglajzem stačí 1x týdně nanést na zamlžená okno
a ZÁZRAK okna se další týden nemlží

ta hadra stojí 51,- a vdrží 1 měsíc
já jich mám pár v zásobě
!!! ale pozor do té hadry nedoporučuju smrkat ,utírat ůdy po
kumulaci , používat místo toaletního papíru,
Děsně to pak svědí !!!!!
jinak na ruce od oleje a na olejovou měrku se dá požít
a maj jí v každé mototechně

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Re: Zamlžená okna
Auto je plný vody - koberce atd.. a ta nemá kam jít, protože je pořád zavřený, možná ještě zasranej kabinovej filtr. Vypni econ, zapne se ti kompresor bude ti to pouštět do kabiny "suchej vzduch"jirka.f píše:Po roztání auta v garážích se mi pořád mlží celé auto. Mám to tak zamlžené, že mi to připomíná tu scénu z TitanikuNechce se mi věřit, že kabiňák by byl tak nacucaný. Voda se neztrácí. Klapka čerstvého vzduchu mi připadá že taky chodí, zvuk vzduchu se při zmačknutí mění. Topím na ECON. Není někde něco ucpaného, kam by mohla voda zatéct a já ji vháním do auta? Díky

-
- Přispěvovatel
mam taky pocit ze climatronic nespusti kompresor ked je vonkajsia teplota pod -5°COakley píše:Auto je plný vody - koberce atd.. a ta nemá kam jít, protože je pořád zavřený, možná ještě zasranej kabinovej filtr. Vypni econ, zapne se ti kompresor bude ti to pouštět do kabiny "suchej vzduch"jirka.f píše:Po roztání auta v garážích se mi pořád mlží celé auto. Mám to tak zamlžené, že mi to připomíná tu scénu z TitanikuNechce se mi věřit, že kabiňák by byl tak nacucaný. Voda se neztrácí. Klapka čerstvého vzduchu mi připadá že taky chodí, zvuk vzduchu se při zmačknutí mění. Topím na ECON. Není někde něco ucpaného, kam by mohla voda zatéct a já ji vháním do auta? Díky
Taky jsem to někde slyšel, každopádně GV to funguje - dokud je econ je zamlžený, jak ho vypnu, během 10ti vteřin je to pryč.travel242fx píše:mam taky pocit ze climatronic nespusti kompresor ked je vonkajsia teplota pod -5°C