dálkový centrál felicia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Navod na instalaciu alarmu na Feldu je tu:
http://e-shop.jablotron.sk/download/ca320f.pdf
Ak potrebujes pripojit len dalku na origo central, potrebujes najst zamykaci a odomykaci vodic na central. Napis aku dialku mas, prip. hod sem foto manualu.
http://e-shop.jablotron.sk/download/ca320f.pdf
Ak potrebujes pripojit len dalku na origo central, potrebujes najst zamykaci a odomykaci vodic na central. Napis aku dialku mas, prip. hod sem foto manualu.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Miso právě mě dorazila ta dálka. Je to přes internet a jmenuje se to KEETEC. Prosím o radu jak to zapojit. Mám sice návod skoro vše chápu, ale nejsou mě tam jasný dva dráty hnědý a bílý. Jsou to krátký vodiče hned u jednotky. Myslím, že je to k alarmu tak to asi zaslepit ne? Ta Felda nemá alarm. Dál mě není jasné kam zapojit dva orange dráty na blikače do pojistkové skříňkynebo kam? Nejjednodušší by bylo použít kabelů centrálu, které jsou namontovány od výroby, ale to bych potřebovalnávod jak to zapojit na ty původní. Díííííííík moc za radu anti elektrikovi. Pls 

-
- Přispěvovatel
Ta ridici jednotka ma stejný počet kabelů? Já to ještě nerozebíral a jak už jsem psal nejsem do elektro moc zkušený. Když přehodit jednotku tak je to docela srozumitelný, ale nemáš náhodou plánek na origo označení drátů. Nebo tam jsou stejný svorkovnice jako na té dálce. A jak je to s tím bílím a hnědým krátkým drátem od ŘJ. Viz schema. Já vím, ale nechám si poradit od zkušenějšího. 

-
- Aktivista
odfot svorkovnicu povodnej RJ a napisem Ti co kde zapojit. Svorkovnica bude ina.Biely a Hnedy su prave tie zamykacie a odomykacie impulzy, ak by si nechal povodnu RJ.
Tie motorceky nepotrebujes, budes ich mat do rezervy. Co to stalo?
Tie motorceky nepotrebujes, budes ich mat do rezervy. Co to stalo?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
- Přispěvovatel