taky mě to napadlo , ale myslel jsem , že je to součást turbaeste píše:hele zkus tu bandasku at víš
ve vw mi říkali , že je to součást turba , že to nende oddělat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jde to sundat..Ale samotny se to spatne schani..na vrakovistich to prodavaj jen s turbem..a novy to stoji 3500.Sehnal jsem pouzitou a maka..Jinak to se ani cistit neda myslim..V mem pripade jsem to mel vyrezleBorysta píše:taky mě to napadlo , ale myslel jsem , že je to součást turbaeste píše:hele zkus tu bandasku at víš... mám koupit novou , nebo stačí vyčistit .... odkud je k tomu přístup ??
Jde sundat bez problémů.2 šrouby na 10 klíč a jedna závlačka.Až ji sundáš zkus hnout regulací na turbu.Mě se tak v půlce zasekávala ale dala si říct a turbo nemuselo venBorysta píše:taky mě to napadlo , ale myslel jsem , že je to součást turbaeste píše:hele zkus tu bandasku at víš... mám koupit novou , nebo stačí vyčistit .... odkud je k tomu přístup ??
koupis..Delaj to nekde u Hodonina..Nabizeli mi ji za 3500. www.specialturbo.cz/cz/flash/este píše:regulaci nevyčistiš... ani ji nekoupíš novou !!!!! jen jetýale nejdřív jí zkus
Žádnou chybu to nehodí ale na Vag by jsi to měl stejně napojit.Budeš tam mít načtenou chybu když tě to hodilo do nouzákuBorysta píše:jjo díky všem .... pak dám vědět , jak jsem dopadl![]()
když to sundám , nehodí to nějaký chyby , abych to pak nastartoval ??
este píše:regulaci nevyčistiš... ani ji nekoupíš novou !!!!! jen jetýale nejdřív jí zkus
ROBIG píše:Žádnou chybu to nehodí ale na Vag by jsi to měl stejně napojit.Budeš tam mít načtenou chybu když tě to hodilo do nouzákuBorysta píše:jjo díky všem .... pak dám vědět , jak jsem dopadl![]()
když to sundám , nehodí to nějaký chyby , abych to pak nastartoval ??
Když jsi odpojil tu baňku od turba zkoušel jsi hnout s tou regulací na turbu?Mě se to povedlo rozhýbat a turbo nemuselo ven.První log je před rozhýbáním a druhý po rozhýbání regulace na turbu.Borysta píše:Tak sem koukal na tu baňku je bohužel funkční,takže to bude na to turbo. (wallbash)Tak kdo mi sním píchne????