Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jelikož všechny kdož profitují na chybách druhých platíme my všichni v pojištění.Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800....Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
Myslím že je to takhle v pořádku.Nechtělo by se mi platit tisíce za chybu druhého.dury2 píše:A kdyby se někdo ptal, proč je tak drahé povinné ručení a proč se neustále zdražuje taktady je odpověď.
Jelikož všechny kdož profitují na chybách druhých platíme my všichni v pojištění.Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800....Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
To jsi špatně pochopil.Nečeká se jestli se vinník někam dostaví.Takže se to auto může opravovat hned jak se určí kdo je vinník.dury2 píše:To je sice pravda,ale mě se zase nechce platit za to, že nějaký viník nehody se nedostavuje půl roku a poškozeného to netlačí, protože si vozí zadek v zapůjčeném autě.
Prostě bych udělal základní pojištění jenom na vzniklou škodu, to by bylo cenově nejnižší. Pro toho kdo nebourá a je poctivý to povětšinou postačí. No a ten kdo riskuje a ještě se vyhýbá úřadům, toho bych pak nechal zaplatit škodu následnou ( způsobenou jeho laxním postojem k problému) no a proti této škodě by se taky dalo pojistit.
Ono to teď zní slibně, že za pouhých 4 tis za rok ( povinné ručení ) máš jistotu toho, že v případě nezaviněné nehody dostaneš náhradní auto a takřka o nic se nestaráš. Jenže až se tohle rozmůže a těchto služeb budou užívat všichni, pojišťovny budou muset zvýšit základní sazby ručení.
Nejedná se tu o cenu za zapůjčení fabie na 14 dní, ale zatím vším jsou další náklady: odtahovka, sevis (který aby mohl být v seznamu cerveného anděla musí pěkně platit - tím pádem je dražší), ale i banda právníků která bude za poškozeného vyřizovat nekonečný kolotoč mezi sevisem, magistrátem a pojištovnou.
Tak už chápu, proč kamarád musel zrušit stavebko, protože mu to v pomalý zatáčce uklouzlo. Opřel se do Vita a vzal mu kolo, blatník světlo a poloosu. Zahučel do toho za 200 papírů. Měl teda pod kůží asi půl promile ze silvestra, ale to se může stát ráno kde komu.ROBIG píše:Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800 331 108.Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
No jo za chyby se platí.Anebo Ty by jsi byl spokojenej kdyby ti někdo zrušil auto a ty bys to platil?Myslím že bys na to koukal z jiného pohledu.Jakou máš jinou možnost když auto potřebuješ každej den už jen k tomu aby jsi se dostal do práce?A to se už nebavím o čase kterej strávíš vyřizováním pojistky a opravy auta.Pája 19 píše:Tak už chápu, proč kamarád musel zrušit stavebko, protože mu to v pomalý zatáčce uklouzlo. Opřel se do Vita a vzal mu kolo, blatník světlo a poloosu. Zahučel do toho za 200 papírů. Měl teda pod kůží asi půl promile ze silvestra, ale to se může stát ráno kde komu.ROBIG píše:Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800 331 108.Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
Rozdíl je i v tom že ty se v autech vyznáš a umíš si třeba na místě odhadnout aspoň na 80% škodu.Ale co lidi který s autem jenom jezdí?Ty si neodhadnou ani množství oleje v motoru (bráno s nadsázkou)natož výši škody.Pro takové lidi je ta služba k nezaplacení.Navíc nevím proč tak obhajuješ pojišťovny.Tohle je snad jejich náplň?Stěžuje si snad pojišťovna když léta platíš a nebouráš.dury2 píše:Jen říkám, že je třeba si uvědomit že podobné parazitující společnosti jsou placené pojišťovnou, ta samozřejmě nechce přijít o své příjmy takže se v globále zvýší pojistné. Takovéhle firmy bych zakázal. Odtahovku a auto by ti měla půjčit pojišťovna viníka.
Ono až tvojí pojišťovně přijde za nedobrždění a následný tvůj ťukanec do auta před tebou, kdy se zničí jenom nárazník, přijde faktura na 15 tis oprava + 3 tis odtah + 12 tis zapůjčení auta + 7 tis administrativa a právní servis, tak si pojišťovna spočítá, že tuhle cifru z tebe nedostane malusem +10% k povinnému ručení. To by jsi musel být hodně dlouho jejím klientem a nikdy už nebourat.
Neboj oni si tu dobu opravy hlídají už teď.Navíc na každou opravu je v tabulce doba opravy.Když se opravovalo bráchovo auto tak se v servise byli podívat 2x v jednom týdnu.dury2 píše:Neobhajuji pojišťovny, jenom se mi nelíbí, že na neštěstí bude ještě někdo třetí vydělávat. To povede ke zvýšení pojištění.
Dneska,kdy už si snad nikdo nedovolí být nepojištěný ( jelikož konečně funguje centrální registr pojištěných aut ) dal bych prostě dal povinnost pojišťovně viníka aby se postarala o poškozeného. Minimální kvalitu této služby bych stanovil zákonem. Prostě mě váš klient naboural, tak se o mě postarejte! A já nechci mít kolem toho žádné běhání a vydání. Dokud auto neopravíte, budu jezdit vaším. Tosi pak pojišťovna ohlídá, aby nedocházelo ke zmiňovaným PRÚTAHÚM! A o to jde ne?
Ale to je jen tlachání, uvidíme co přinese budoucnost