mám tu k mání ORIGINAL destičky na octavii,fabii předky se senzorem
Předek 1000kč
Zadek 500Kč
kotouče O1+ O2 předky i zadky cenu upřesním
Sad je dost...
Naposledy upravil(a) Jirka Kužel dne 29 led 2009, 20:02, celkem upraveno 3 x.
Máš kotouče, třmen atd. vše co je potřeba k předělání z bubnů na kotouče na fabii combi na zadek.
Dík za odpověď.
Škoad Fabia combi 1.4 TDI 55 kW elegance r.v. 2004 Cappuccino a model 05; CB President HARRY III a na klemu Snake 27 10. kanál
Peugeot Partner 2.0 HDI 81 kW r.v. 2002 bílá model 2003 CB TTI 771 a magnetka TTI ML - 145 stále na 10. kanálu
ahoj je to trosku mimo misu ale docela mne to zajima chci si predelat zadek z bubnu na kotouce ale zajima mne co na to stk a fizlove?jinac mam taky zajem o komplet kotoučovu sadu na o1 na zadek napis cenu pres sz
no jako chapu ve predu kdyz jsou o neco vetsi ale vzadu kde jsou bubny a zapsane i v technicaku kazdej technik zas neni idiot zajimalo by mne jak to maji ostatni pořešené
Kimi píše:no jako chapu ve predu kdyz jsou o neco vetsi ale vzadu kde jsou bubny a zapsane i v technicaku kazdej technik zas neni idiot zajimalo by mne jak to maji ostatni pořešené
přesně tak, je to jedno...a škodovka ti podle mě pošle bez problémů kdyžtak papír s tim že to schvaluje, ale než ten papír tto bych jel radši na STk do vedlejšího města