Přesně tak, mám na 85kW S764 a přijde mi to fakt akorát, předjíždí se s tím bez problémů ani s károu na vleku není problém, 150ti konová 2,5 V6 mi přijde i v lehčím Passatu línější. Za minulej rok jsem s tím najel 50tkm, potřebuju od toho hlavně spolehlivost a životnost (která je u těhle motoru při nezanedbané údržbě bezkonkurenční)tomáš karbus píše:Pardon psal jsem kvapem, no prostě ten motor je dost těžkej sám o sobě a mám tam jednohmotu ze slabší verze. Stejně to těch 120 Kw hůř nese (trochu poladěno). Když jsem to auto přivez tak jsem dělal motor a vše na to nové, jede to na tu lod hezky, ale mám obavi, že pokud bych na tom chtěl jít ještě dále už je to na čachry s podvozkem brzdami i ještě větší investice do motoru- kolem rozvodů a spojky už to stálo 30 a to nepočítám gufera písty kroužky a další- myslim prostě, že to neni závodák. Já jsem si to koupil kvůli velikosti a síle.
Líbí se mi na tom odhlučnění i průběh krutu mi přijde OK (mě turbo bere na vyšší kvalty fakt tak 1600-1700ot)
Skoro všechny auta, co jsem měl nebo mám doma prošli docela velkýma úpravama, ale u C4 nějak prostě nemám vůbec potřebu to dál hrotit.
Je taky potřeba myslet na to, že každá razantnější úprava ubere autu většinou na komfortu, což je jeden z důvodů proč jsem tohle auto chtěl.