Zadni odstrikovac na Passata Variant

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jakub
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Zadni odstrikovac na Passata Variant

Příspěvek od jakub »

Ahoj, poradte mi kudy vede hadice od nadrzky k zadnimu odstrikovaci na Passatu Variantu '02 1.9 TDI? Motorek bzuci, vodu saje, ale k oknu se to uz nedostane. Nikde nic netece ani nekape, ale v aute zacinam cejtit jakoby to nekde hnilo. Poradt eprosim, at to nemusim rozebirat kompletne cely. Diky, Jakub
passak
Přispěvovatel

Re: dily

Příspěvek od passak »

polevé straně pod sedadlama -kolem zadního okna a pak jde z leva do patých dveří ale podle meě maš ko ostřikovač na zadním skle
Ještě chvilku a to auto bude hořet! (noteeth)
jakub
Sběrač informací

Re: dily

Příspěvek od jakub »

passak píše:polevé straně pod sedadlama -kolem zadního okna a pak jde z leva do patých dveří ale podle meě maš ko ostřikovač na zadním skle
...diky za info, podivam se na to. Stejne to budu muset vsechno oddeklovat, protoze ten smrad je cim dal tim horsi, je to jak strara voda z kytek. Jde to odnekud zezadu, ale koberce jsou suchy a zadnou vy(za)teklou vodu jsem nenasel. Kazdopadne kdyz jsem to zkousel, tak si to bere vodu z nadrzky a motorek tlaci jako vzteklej, jenze dozadu to nedojede:-( j.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“