prosim o radu GIII 1,9tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

achyl
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

badboykaci píše:A začlo to dělat až potom co si vymenil palivak, už se mi stalo že i novej palivak byl spatnej.
palivak je tam cca mesic a bylo to v pohode takze myslim ze s tim nema nic spolecnyho
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

kilmistr píše:Myslím ,že problém bude vstřikovací čerpadlo.
čerpadlo bylo v lete kontrolovane a serizene melo by byt ok
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

to cukani snad vyresim spis bych potreboval radu proc nechce za studena naskocit s tim se peru nejvic
badboykaci
Sběrač informací

Příspěvek od badboykaci »

A jak sou na tom vstriky?
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

no jak sou na tom vstriky netusim protoze sou tak zapeceny ze je nemuzu za boha vyndat jinak cukani odstraneno uz jede normalne poradte prosim pokavad vite proc auta za studena nechyta jakmile ale chytne tak uz normalne chyta je to divny pokazdy mam strach ze mi motor vyskoci s auta ale kdyz chytne tak bezi jak svicary ja uz fakt netusim (wallbash) (hm)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Zkus odpojit čidlo teploty za studena a nastartovat, já jsem dával odpor, pokud by to pomohlo můžu poslat schéma relátka přes tranzistor - napojení přes olej čidlo. Je předvstřik OK? Určitě bych nechal zkontrolovat trysky i když to tím být nemusí.
G3 Variant synchro
vynecht
Přispěvovatel

Příspěvek od vynecht »

Jeslti to má elektronickej plynovej pedál tak zkus přez VAG zkontrolovat čidlo polohy, mělo by ukazovat v rozsahu 0 až 100% podle toho jak moc ho sešlápneš.
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

vynecht píše:Jeslti to má elektronickej plynovej pedál tak zkus přez VAG zkontrolovat čidlo polohy, mělo by ukazovat v rozsahu 0 až 100% podle toho jak moc ho sešlápneš.
podle vagu ok
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

bobG3 píše:Zkus odpojit čidlo teploty za studena a nastartovat, já jsem dával odpor, pokud by to pomohlo můžu poslat schéma relátka přes tranzistor - napojení přes olej čidlo. Je předvstřik OK? Určitě bych nechal zkontrolovat trysky i když to tím být nemusí.
nic se nezmenilo cidlo je ok daval sem novy
kilmistr
Nováček

Příspěvek od kilmistr »

Vidím to na čerpadlo.Praskne v něm takové péro viděl jsem to rozebrané.A závada se mi projevovala srartovalo to tak dvě minuty a pak to chytlo na otočení.měnil jsem čerpadlo na golfu3 a na sharanu stejná závada.
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

kilmistr píše:Vidím to na čerpadlo.Praskne v něm takové péro viděl jsem to rozebrané.A závada se mi projevovala srartovalo to tak dvě minuty a pak to chytlo na otočení.měnil jsem čerpadlo na golfu3 a na sharanu stejná závada.
čerpadlo sem ted rozebral nic prasklího tam neni a na pohled vse ok
Zdeněk M
Aktivista

Re: prosim o radu GIII 1,9tdi

Příspěvek od Zdeněk M »

achyl píše:zdar potřebuju nutně radu mám golfaIII 1,9tdi z1motor auto za studena nechce chytnout jakmile se mi ho podaří natočit tak už chytá normálně druhá věc-která se pravě teď obevila přidám plyn a auto nezrychlí sešlápnu na podlahu a nic až zničehonic vystřelí a pak střídavě přidá a ubere sem z toho na prášky bylo to na compu a nic jsou nove ,zhavicky,palivak,řídicí jednotka doby žhaveni a čidlo teploty nic z toho to ale jaksi nebylo+je tam pul roku starý turbo takže by nemělo bejt přidřený... nevíte někdo co tomu je už si nevím rady (hm)
Co ti delalo to že to na plyn nereagovalo a pak to vystrelilo,neco podobnýho ma kamos taky na trojce TDI,skus taky skontrolovat ten vstrik s kabelem,ten ma taky vliv na startovaní ma mit 80-120ohmu. kdyby zlobil moc tak by ho to napsalo,skus ty vstriky vyndat a nechat preskouset, nastrikej na ty vstriky u hlavy nakej sprej na povolovaní ale poradně at to tam plave,ohrej motor na provozní teplotu a pak je skus vyndat,toc snima klicem doleva doprava a zaroven za nej tahej nahoru,uvidis že pudou.
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

Zdeněk M píše:
achyl píše:zdar potřebuju nutně radu mám golfaIII 1,9tdi z1motor auto za studena nechce chytnout jakmile se mi ho podaří natočit tak už chytá normálně druhá věc-která se pravě teď obevila přidám plyn a auto nezrychlí sešlápnu na podlahu a nic až zničehonic vystřelí a pak střídavě přidá a ubere sem z toho na prášky bylo to na compu a nic jsou nove ,zhavicky,palivak,řídicí jednotka doby žhaveni a čidlo teploty nic z toho to ale jaksi nebylo+je tam pul roku starý turbo takže by nemělo bejt přidřený... nevíte někdo co tomu je už si nevím rady (hm)
Co ti delalo to že to na plyn nereagovalo a pak to vystrelilo,neco podobnýho ma kamos taky na trojce TDI,skus taky skontrolovat ten vstrik s kabelem,ten ma taky vliv na startovaní ma mit 80-120ohmu. kdyby zlobil moc tak by ho to napsalo,skus ty vstriky vyndat a nechat preskouset, nastrikej na ty vstriky u hlavy nakej sprej na povolovaní ale poradně at to tam plave,ohrej motor na provozní teplotu a pak je skus vyndat,toc snima klicem doleva doprava a zaroven za nej tahej nahoru,uvidis že pudou.
to že to nejelo je vyreseny zkusim ten ridici vstrik ale myslim ze bude ok akorad nevim kde je serizujou
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

achyl píše:
Zdeněk M píše:
to že to nejelo je vyreseny zkusim ten ridici vstrik ale myslim ze bude ok akorad nevim kde je serizujou
V každem bosch dieselservisu, cim to bylo.
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Pokud je vše v pořádku jako předvstřik atd.tak bych se podíval na startovací dávku a popř.ji zvednul.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“