G IV přední světla- paprsek do nebe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G IV přední světla- paprsek do nebe
Zdravím,při jízdě v mlze se mi při dálkových světlech objevuje tenký světelný paprsek svítící vzhůru asi pod úhlem 70 stupňů. je to u obou světel. Žádný auto mi to nikdy nedělalo?Je to docela obtěžující světelný efekt.
Má někdo podobnou zkušenost?Mám dojem jestli to není odraz od těch míst co jsou parkovačky?
Má někdo podobnou zkušenost?Mám dojem jestli to není odraz od těch míst co jsou parkovačky?
Re: G IV přední světla- paprsek do nebe
čest, mám to saméffrufru píše:Zdravím,při jízdě v mlze se mi při dálkových světlech objevuje tenký světelný paprsek svítící vzhůru asi pod úhlem 70 stupňů. je to u obou světel. Žádný auto mi to nikdy nedělalo?Je to docela obtěžující světelný efekt.

SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
Hm, se divím že vw takovou věc pustilo do světaJaroušek píše:čest, mám to saméffrufru píše:Zdravím,při jízdě v mlze se mi při dálkových světlech objevuje tenký světelný paprsek svítící vzhůru asi pod úhlem 70 stupňů. je to u obou světel. Žádný auto mi to nikdy nedělalo?Je to docela obtěžující světelný efekt.

Taky se připojuji,ale dělá mi to u potkávacích jen od doby kdy jsem si tam dal xenony.
ale nevšimám si toho

VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS
Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV
VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
to je dobrý hlavně že si toho nevšímáš a myslíš na protijedoucí?máš spatně umístěný ohnisko žárovky nebo je to daný kvalitou hid sady....Traker píše:Taky se připojuji,ale dělá mi to u potkávacích jen od doby kdy jsem si tam dal xenony.ale nevšimám si toho
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Hmm, tak Ti nevím, ale v mlze rozhodně nejezdím na dálkovýffrufru píše:Zdravím,při jízdě v mlze se mi při dálkových světlech ...

GIV Variant TDi ???kW
Souhlasim s Ladasem, že je to ohniskem žárovky. Taky jsem dřív neměl problém, ale měl jsem origo xenon, ted jsem dal jiný lampy a HID sadu a najednou mi to dělá taky, ale problém nastal až po výměně prasklé výbojky. Tu první jsem trošku zaříznul a líp tam sedla. když jsem jí pak měnil ,tak už se seříznutí nekonalo a najedou je tam pruh světla nahoře.Ladas píše:to je dobrý hlavně že si toho nevšímáš a myslíš na protijedoucí?máš spatně umístěný ohnisko žárovky nebo je to daný kvalitou hid sady....Traker píše:Taky se připojuji,ale dělá mi to u potkávacích jen od doby kdy jsem si tam dal xenony.ale nevšimám si toho
Takže nárazník dolu, vyndat světlo, líp usadit výbojku. Problém by měl být pryč.
už to mám dlouho a ještě na mě nikdo neblikl,ale to je jen takový pásek,takže asi nic hrozného
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS