prosim o radu GIII 1,9tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

achyl
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

Obi píše:Pokud je vše v pořádku jako předvstřik atd.tak bych se podíval na startovací dávku a popř.ji zvednul.
startovací dávka je podle vagu ok lehce sme ji navysily ale nezlepsilo se to
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Re: prosim o radu GIII 1,9tdi

Příspěvek od achyl »

Zdeněk M píše:
achyl píše:
Zdeněk M píše: Co ti delalo to že to na plyn nereagovalo a pak to vystrelilo,neco podobnýho ma kamos taky na trojce TDI,skus taky skontrolovat ten vstrik s kabelem,ten ma taky vliv na startovaní ma mit 80-120ohmu. kdyby zlobil moc tak by ho to napsalo,skus ty vstriky vyndat a nechat preskouset, nastrikej na ty vstriky u hlavy nakej sprej na povolovaní ale poradně at to tam plave,ohrej motor na provozní teplotu a pak je skus vyndat,toc snima klicem doleva doprava a zaroven za nej tahej nahoru,uvidis že pudou.
to že to nejelo je vyreseny zkusim ten ridici vstrik ale myslim ze bude ok akorad nevim kde je serizujou
V každem bosch dieselservisu, cim to bylo.
netusim dal sem na auto nove vedeni nafty,procistil konektory cerpadlo atd a prestalo to
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Start je pro čerpadlo kritickej okamžik,je tam málo otáček a pokud je ještě studený a lehce vyběhaný máš problém.Zkusil bych to natočit s hustším palivem třeba napůl s fritem.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

Obi píše:Start je pro čerpadlo kritickej okamžik,je tam málo otáček a pokud je ještě studený a lehce vyběhaný máš problém.Zkusil bych to natočit s hustším palivem třeba napůl s fritem.
nepomohlo to jediny co se stalo byla černá tyč jako hovado
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

To je divný,pošle to tam prostě málo nafty,vrškem čerpadla jste zkoušeli přidat?Jinak já měl čerpadlo v Bosch servisu a zaplatil 4500kc a bylo mi řečeno,že je ok.Pak jsem asi rok hledal závadu všude možně a nakonec dal čerpadlo z okty a mám po závadě.Takže u mě Bosch servis moc důvěry nemá.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
achyl
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od achyl »

pánové problám se zhoršil a vygradoval auto bezi na dva válve hulí se z nej bíle a nereaguje na plyn-
cerpadlo?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“