startovací dávka je podle vagu ok lehce sme ji navysily ale nezlepsilo se toObi píše:Pokud je vše v pořádku jako předvstřik atd.tak bych se podíval na startovací dávku a popř.ji zvednul.
prosim o radu GIII 1,9tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: prosim o radu GIII 1,9tdi
netusim dal sem na auto nove vedeni nafty,procistil konektory cerpadlo atd a prestalo toZdeněk M píše:V každem bosch dieselservisu, cim to bylo.achyl píše:to že to nejelo je vyreseny zkusim ten ridici vstrik ale myslim ze bude ok akorad nevim kde je serizujouZdeněk M píše: Co ti delalo to že to na plyn nereagovalo a pak to vystrelilo,neco podobnýho ma kamos taky na trojce TDI,skus taky skontrolovat ten vstrik s kabelem,ten ma taky vliv na startovaní ma mit 80-120ohmu. kdyby zlobil moc tak by ho to napsalo,skus ty vstriky vyndat a nechat preskouset, nastrikej na ty vstriky u hlavy nakej sprej na povolovaní ale poradně at to tam plave,ohrej motor na provozní teplotu a pak je skus vyndat,toc snima klicem doleva doprava a zaroven za nej tahej nahoru,uvidis že pudou.
To je divný,pošle to tam prostě málo nafty,vrškem čerpadla jste zkoušeli přidat?Jinak já měl čerpadlo v Bosch servisu a zaplatil 4500kc a bylo mi řečeno,že je ok.Pak jsem asi rok hledal závadu všude možně a nakonec dal čerpadlo z okty a mám po závadě.Takže u mě Bosch servis moc důvěry nemá.
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT