Lamborghini Gallardo - olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lamborghini Gallardo - olej
ma nekdo zkusenosti s vymenou oleje?? On je tu dost specificky zpusob, jak merit mnozstvi oleje, tak jestli neni neco podobnyho s vymenou, kdyztak nakoupim literaturu, abych si zvysil kvalifikaci, kdyby nikdo nevedel 

Nissan Primera SW 1,9 DCi

každopádně do ESItronicu ses díval jestli tam něco není???
jinak nemůžu sloužit to auto sem neviděl ani na vlastní očí
ale každopádně až ten olej pojedeš zahřívat tak si to uži a dej mu co proto

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Lambo patri do koncernu VW group, konkretne pod Audi. Pretoze Audi nemaju dobre motory, tak motori z Lamba davaju do Audi R8. Takze sa staci mrknut do dielenskej prirucky od Audi R8 a tam by si mal najst to co potrebujes. R8 ( tusim ze aj S8, ale niesom si isty ) ma motor z Murcielago / Gallardo. Viem ani na R8 nieje dielenska prirucka v kazdej dielni, ale da sa zohnat podla mna jednoduchsie ako na Lambo. Ak mas kamosa v Audi servise tak by si stym nemal mat problem.
Peete píše:
s timhle jezdit neni zase tak jednoduchy... radsi si to necham ujit

viš jak jenom tak na 1R max 2Rychlost to ti bude stačit páč to asi na tu dvojku poletí minimálně kilo !!!
ale je to tvoje věc .jestli budeš chtít zahřát ten motor tak mi napiš já se o to postarám

Omyl galardo motor audi v10 S6 S8 a murcielago motor v12TDI tech píše:Lambo patri do koncernu VW group, konkretne pod Audi. Pretoze Audi nemaju dobre motory, tak motori z Lamba davaju do Audi R8. Takze sa staci mrknut do dielenskej prirucky od Audi R8 a tam by si mal najst to co potrebujes. R8 ( tusim ze aj S8, ale niesom si isty ) ma motor z Murcielago / Gallardo. Viem ani na R8 nieje dielenska prirucka v kazdej dielni, ale da sa zohnat podla mna jednoduchsie ako na Lambo. Ak mas kamosa v Audi servise tak by si stym nemal mat problem.

Mercdes C cdi
ano existují ,právě řešíš dotaz člověka kterej vlastní jeden z těch sevisůDawidER5 píše:překvapuje mě ,že někdo kdo si koupí auto za několik mega,řeší výměnu oleje,trochu divný ne,snad existují servisy!
kam jezděj lamba na výměnu oleje

někdy olej ???? inu všecho je někdy poprvé !
a řekl bych že PEETE je jeden z těch ,který překvápí málo co

jak se meri olej u Lamba uz vim, jak bylo receno, vsechno je poprve, i Lambo... Porsche, Aston Martin, uz jsem mel tu cest, ale kdyz neco nevim, tak se nejdriv zeptam, a kdyby nahodou nic, tak si to nastuduju jinde... Kdo je omezenej a nema na to, se ucit novy veci, posila takovy auta do servisu, kde na to maji tech. zazemi, mimochodem, je k tomu potreba odsavacka a par drobnejsich znalosti, jinak to jsou uplne normalni plechovky jako vsechny ostatni

Nissan Primera SW 1,9 DCi