Ještě chybí dvě části z toho rapidu.Musím vždy hodinu čekat.Nový tip:Jako součást Atrisu jsem dostal Workshop 2006 bez jakékoliv blokace ale je v angličtině.Tam se to jmenuje Atris Technik ale vše je stejné jako ve Workshopu.Bez cracku!!!!!
Hobby píše:Ještě chybí dvě části z toho rapidu.Musím vždy hodinu čekat.Nový tip:Jako součást Atrisu jsem dostal Workshop 2006 bez jakékoliv blokace ale je v angličtině.Tam se to jmenuje Atris Technik ale vše je stejné jako ve Workshopu.Bez cracku!!!!!
Podle mě v c....u chybí jeden soubor,chová se to stejně jako verze 2.12 se špatným c.....m(nejdou zobrazit schémata,chybové hlášky).Je totiž potřeba upravit soubory v obou složkách - v ADCD2 i v ADCDtemp,v jedné 3,v druhé 1.Není tam soubor SSI.dll.
Jo to bude ono.Ten jeden soubor v tom cracku chybí.Atris musím obnovovat skoro co 3 měsíce protože padnou aktuální ceny tak uvidíme.Zatím ten Workshop jede bez problémů.Nejde tam vyčíst délka licence ani verze toho programu.Ale každopádně je novější než verze 2005/2 která mně běžela 30 dní a na kterou jsem zatím nesehnal lék.