P: Saet Leon 4x4 TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
P: Saet Leon 4x4 TDi
Prodam viz zde. www.pavelini.cz/inzerce/Leon/leon.html
Re: P: Saet Leon 4x4 TDi
Pls kdo delal upravu motoru ? dieselpower ? ten hybrid je by Andre ? Ma auto ESP ?pavelini píše:Prodam viz zde. www.pavelini.cz/inzerce/Leon/leon.html
Je k autu orig. Cupra volant a zadni svetla ? serviska nebo alespon servisni dokumentace ?
Kde je mozne auto videt ?
Diky za odpovedi.
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: Saet Leon 4x4 TDi
Ahoj tak Zadni svetla mam origo samozrejme k autu a na aute mam nyni tyden stare dvou barevne z DE na zakazku, Turbo je jasne Andree a i ho montoval a na zbytek okolo motoru nikdy nesahl nikdo jinej nez Reesha. Za coz mu dekuji.Servisni dokumentace samozrejme je, vedu si ji u kazdeho vozu. serviska neni, a uz z Lucemburska nebyla.Origo volant nemam ale pokud by jsi byl vazny zajemce, tak se urcite dohodneme na vsem, kamarad ma tento volant novej a tak bych ho od nej klidne poridil. Jinak jsem primo z KV, jen v utery jdu do nemocnice na tyden minimalne a od zitresjsiho rana jsem na vikend s Evem v Rak. Alpach se klouzat.JasteR píše:Pls kdo delal upravu motoru ? dieselpower ? ten hybrid je by Andre ? Ma auto ESP ?pavelini píše:Prodam viz zde. www.pavelini.cz/inzerce/Leon/leon.html
Je k autu orig. Cupra volant a zadni svetla ? serviska nebo alespon servisni dokumentace ?
Kde je mozne auto videt ?
Diky za odpovedi.