Rucna brzda-stale zvolnie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rucna brzda-stale zvolnie
Na Leone ALH mi stale zvolnie rucna,zabera az na 6-7mi zub,uz som ju 2x dotahoval a stale po mesiaci som tam kde som bol..stale sa povoli a uz ju ani viac nemozem dotiahnut lebo uz tam neni viac zavit tam kde sa dotahuje..Poradte co s tym moze byt, som rozmyslal, ze vymenim lanka, ale az tak sa nemozu natiahnut stale, musi byt chyba niekde inde..je tam kotucova naprava.Diky
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
no dnes som skusil ten postup co ste tu pisali,ale stale rovnako..mne ta packa na strmeni chodi strasne tazko,uplne ju ani vratit naspat neviem.Ma to chodit lahko alebo tazko ta packa? a jedno lanko je dlhsie o 3-4cm jak druhe tam pri rucnej brzde kde sa dotahuje
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Má to chodit lehko. musí se vracet do krajní polohy. Je to velký neduh těchto brzd a znám jenom jednoho, který to umí opravit, všichni by měnili brzdy, že to nejde rozebrat, vyčistit a promazat. Ale jde. Mechanismus ruční brzdy není smáčen olejem, je na suchu, dostane se vlhkost, trochu zrezne... u starších aut koncernu znám spoustu lidí, které to trápí.
teď už jiný FORD GALAXY
Tak v tom Ti bohužel neporadím, fakt neumím. Sice mně to stálo kolem 1500, ale funguje mi to. Páčka se nevracela na doraz, zůstávala v polovině. Vždy jsem ji vracel kladívkem a majzlíkem a doufal, že nebudu muset brzdit. Až se mi podařilo najít někoho, kdo to umí opravit. Nové jsem to dávat nechtěl a z vrakáče mi nabízeli snad za dvojku jeden, navíc nebylo jasné jak dlouho vydrží.... Teď jsem spokojený, vše funguje jako navé za přiměřenou cenu..
Vím akorát, že tam je nějaký schovaný šroubek a malé těsnění, na které je třeba dávat bacha.
Vím akorát, že tam je nějaký schovaný šroubek a malé těsnění, na které je třeba dávat bacha.
teď už jiný FORD GALAXY
tak to ozaj nieje sranda opravit ! mne to robil tiez jeden mechanik a bol som pri tom . ono nieje problem rozrobit , ale problem je poskladat to naspät tak ako to tam ma byť. A kupoval som na to len REPSET ob BOSCHa su v tom 3 okruzky prachovka odzdusnovak ciapocka a take bronzove puzdierko
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM