Golf III 1.9 TDi nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
starter
hele není nic jednodužšího, než že si zapneš zapalování, otevřeš motor a kusem drátu propojíš plus baterie s konektorem na cívce stártéru označeným číslem (50), pokud cívka sepne a motor začne startovat je problém mezi spínačkou a startérem, pokd se tak nestane, je problém se startérem.Propoj a uvidíš a je jedno kolik alarmů auto má.
Nafta patří do TDi!
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to psal ale když to propojí od baterky v době kdy to nestartuje, tak hned uvidí v čem je problém.Pak už jen stačí změřit jestli jde i výstup svorky 50 ze spínačky a je to, když tak se natáhne kus nového drátu a nemá problém.midnight_man píše:nespominal niekdo ze starter daval repasovat? a ze to startuje? len obcas sa tomu nechce?...myslim ze je to 99% alarm
Nafta patří do TDi!
Jen otázka, sundal jsem konektor na startéru - ten co jde do spínačky ( měla by to být kostra - ) a multi metrem jsem to spojil - na startéru a + na baterce. Mělo by to ukazovat 12v když otočím klíčkem ve spínačce,né?? Mě to ukazuje asi 0,20. Pak jsem vzal drát a spojil - na startéru a - na baterce aby otočil startér a taky nic. Dělám to vůbec dobře????
Jinak je to ten konektor na který vede jen jedem drát.
Jinak je to ten konektor na který vede jen jedem drát.