brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
brzdy
zdravim lidicky potrebuju poradit proc pak mi vento nebrzdi mam vzadu kotouce ale ty mi nebrzdi vubec a kdyz slapnu na brzdu za behu motoru tak de pedal pomalu dolu a brzdovy posilovac je novy a valec taky mam novy brzdovy desticky a uz opravdu nevim poradte
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
EE podtlakem to nebude. Na tom regulátoru bejvá pružina, kterou se nastavuje účinek brzd na zadní nápravě v závislosti na zatížení...já nevim jakej tam je systém...jestli tam je tlačná, nebo tažná pružina...každopádně čim větší tah, nebo tlak pružiny, tím větží brzdnej účinek...petr66kw píše:problem je v tom ze jsem ten regulator taky vymenil delal jsem kuly tomu celou generalku ale podivam se jeste na ty hadicky k motoru myslim podtlak a ta regulace je pohanena napravou???? myslim neco jako samostav
***VAG,PSA,Renault***
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
když to je bez vzduchu, koukni, jestli je na pedálu stavitelná ta tyčka co jde do posilovače...kdyžtak jí vytoč kousek ven a vyzkoušej pakpetr66kw píše:rucka brzdi jako pr..... a je to i ovzdusneny a kdyz to udelam znova tak nez nastartuju motor tak je ten pedal tvrdej ale jak nastartuju tak spadne do pulky a zacne blikat zhaveni

***VAG,PSA,Renault***