brzdy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

petr66kw
Nováček
Odpovědi: 0

brzdy

Příspěvek od petr66kw »

zdravim lidicky potrebuju poradit proc pak mi vento nebrzdi mam vzadu kotouce ale ty mi nebrzdi vubec a kdyz slapnu na brzdu za behu motoru tak de pedal pomalu dolu a brzdovy posilovac je novy a valec taky mam novy brzdovy desticky a uz opravdu nevim poradte
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

neutiká ti někde hadička na posilovač z vývěvy?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
luky1139
Nováček

Příspěvek od luky1139 »

zkus se kouknut na regulator tlaku je vzadu pred napravou mel by byt pod takovim hlinikovim plechem.koukni jestli nekde netece když jo tak maš docela smulu je celkem drahy.ja ho nekupoval viradil jsem ho propojenim hadic spojky se daj koupit a brzdi to normalně.
Viktor.88
Přispěvovatel

Příspěvek od Viktor.88 »

misa.89 píše:neutiká ti někde hadička na posilovač z vývěvy?
To by měl pedál naopak tvrdej, kdyby to někde přisávalo...
petr66kw
Nováček

Příspěvek od petr66kw »

problem je v tom ze jsem ten regulator taky vymenil delal jsem kuly tomu celou generalku ale podivam se jeste na ty hadicky k motoru myslim podtlak a ta regulace je pohanena napravou???? myslim neco jako samostav
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Prvně bych se poohlídnul po tom, proč ti nebrzdí zadek? Jestli to jde na ručku, jestli tam neni vzduch, jestli to nemá zátěžák a jestli třmen "plave"... :)
***VAG,PSA,Renault***
petr66kw
Nováček

Příspěvek od petr66kw »

rucka brzdi jako pr..... a je to i ovzdusneny a kdyz to udelam znova tak nez nastartuju motor tak je ten pedal tvrdej ale jak nastartuju tak spadne do pulky a zacne blikat zhaveni
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

petr66kw píše:problem je v tom ze jsem ten regulator taky vymenil delal jsem kuly tomu celou generalku ale podivam se jeste na ty hadicky k motoru myslim podtlak a ta regulace je pohanena napravou???? myslim neco jako samostav
EE podtlakem to nebude. Na tom regulátoru bejvá pružina, kterou se nastavuje účinek brzd na zadní nápravě v závislosti na zatížení...já nevim jakej tam je systém...jestli tam je tlačná, nebo tažná pružina...každopádně čim větší tah, nebo tlak pružiny, tím větží brzdnej účinek...
***VAG,PSA,Renault***
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

petr66kw píše:rucka brzdi jako pr..... a je to i ovzdusneny a kdyz to udelam znova tak nez nastartuju motor tak je ten pedal tvrdej ale jak nastartuju tak spadne do pulky a zacne blikat zhaveni
když to je bez vzduchu, koukni, jestli je na pedálu stavitelná ta tyčka co jde do posilovače...kdyžtak jí vytoč kousek ven a vyzkoušej pak ;)
***VAG,PSA,Renault***
petr66kw
Nováček

Příspěvek od petr66kw »

to tam neni protoze jsem ho kupoval novej a ten stelovaci byl asi o 1000 kc drassi
luky1139
Nováček

Příspěvek od luky1139 »

no teda nevim ale když si to prisava teda vzduch jo tak pedal zcela urcitě netvrdne ale měkne.
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

nemyslim na posilovači...ale mezi pedálem a posilovačem...bejvá tam vidlička a tyčka zajištěná kontramatkou jestli mi rozumíš kde. Počítam že pedál jsi nekupoval :)
***VAG,PSA,Renault***
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

luky1139 píše:no teda nevim ale když si to prisava teda vzduch jo tak pedal zcela urcitě netvrdne ale měkne.
EE pokud se myslí netěsnost podtlakovýho systému jako to že to přisává vzduch, pujde ti to, jako když motor neběží, tudíž pedál je tvrdej :-D
***VAG,PSA,Renault***
petr66kw
Nováček

Příspěvek od petr66kw »

ne ne ja tam mam jen tycku a nakonci je takova kulicka ktera se pripojuje k pedalu jen nacvaknutim na tom drasim posilovaci je to stavitelny ja vim co myslis
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

:roll: aha...a když se ti ten pedál zastaví na půlce, zadek brzdí, nebo ne...
když ten zadek ovzdušnuješ, jde z toho kapaliny dost, nebo to jen ucmrndne? :)
***VAG,PSA,Renault***
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“