nastavení rozvodů pro FIAT Barchetta

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pajda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pajda »

Na těhle motorch odchází variátor,to pak může dělat neplechy,ale těžko říct,chtělo by to vidět
DawidER5
Nováček

Příspěvek od DawidER5 »

pajda píše:Ještě jsem nepozoroval aby na Fiatech volnoběh houpal stanartně,každopádně takový závady se po internetu řešit nedaji.Odkud seš?
sem z Tábora,jižní čechy,odkud jsi ty?
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Z ČB.
Kde si s tím byl?
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

nejdriv koukni na narazovou pojistku, ale pokud to nedava jiskru, cerpadlo jede, ale svicky jsou suchy, tak mas ko snimac otacek kliky - casta zavada
Nissan Primera SW 1,9 DCi
DawidER5
Nováček

Příspěvek od DawidER5 »

pajda píše:Z ČB.
Kde si s tím byl?
diagnostiku mi dělal muj táta,na Bosch kts 520,žádnou závadu to neukázalo,ale nakonec sme po debatě s jedním mechanikem došli k závěru že by to mohl dělat snímač polohy vačkové hřídele,prej jsou tam dva a ten jeden moh odejít,načeš by diagnostika nic neukázala,a s tim houpáním na volnoběh to mi řikal jeden známej co opravuje hlavně fiaty,má dílnu v Číčenicích
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Nemyslíš Bašára?Ten je docela znalej.
Ten snímač je tam jeden,na výfukový vačce(doufám že zas nekecám (noteeth) ).Ale to nemusí bejt zrovna rozvodama,i když je to u těch dvouvačkovejch motorů nejčastější příčina.
DawidER5
Nováček

Příspěvek od DawidER5 »

pajda píše:Nemyslíš Bašára?Ten je docela znalej.
Ten snímač je tam jeden,na výfukový vačce(doufám že zas nekecám (noteeth) ).Ale to nemusí bejt zrovna rozvodama,i když je to u těch dvouvačkovejch motorů nejčastější příčina.
jo jo Bašár je dobrej,zkusim změřit ten snímač a uvidim,nejhorší je že abych ho vyměnil,musim sundávat rozvody,sakra to bude zas peněz :(
pajda
Přispěvovatel

Příspěvek od pajda »

Jestli ten snímač neni v paměti závad,tak bych ho asi neřešil.
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

minulej tyden jsem delal Spidera, v zavadach nic nebylo a ejhle, dal se druhej snimac a uz to vrcelo
Nissan Primera SW 1,9 DCi
DawidER5
Nováček

Příspěvek od DawidER5 »

Peete píše:minulej tyden jsem delal Spidera, v zavadach nic nebylo a ejhle, dal se druhej snimac a uz to vrcelo
No jo to sou ty sráče italský záludný, v těch aby se prase vyznalo.Ale když voni maj tak pěknej design :D
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“