Stěrače nestírají v první poloza-dešťový senzor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stěrače nestírají v první poloza-dešťový senzor
Takže jsem zkoušel všechno možné a prostě mi stěrače nejedou v první poloze.
Dám páčku stěračů do první polohy a setřou jednou a pak už vůbec nic.Mám nad vnitřním zrcátkem dešťový senzor na tom výklopném panelu.Zkoušel jsem nastavit do všech možných poloh a nic.Když přepnu na páčce stěračů přepínač na nastavení rychlosti stírání ,tak zase jednou setřou a pak zase mlčí.Myslím si ,že problém bude v tom čidle.Díky za rady...
VW Bora 85kW tiptr. 6-kval.
Dám páčku stěračů do první polohy a setřou jednou a pak už vůbec nic.Mám nad vnitřním zrcátkem dešťový senzor na tom výklopném panelu.Zkoušel jsem nastavit do všech možných poloh a nic.Když přepnu na páčce stěračů přepínač na nastavení rychlosti stírání ,tak zase jednou setřou a pak zase mlčí.Myslím si ,že problém bude v tom čidle.Díky za rady...
VW Bora 85kW tiptr. 6-kval.
-
- Přispěvovatel
když máš páčku v O pozici zapneš zapalovani nebo nastartuješ a dáš páčku na první polohu tím aktivuješ dseštovej senzor , stěrače jednou stírnou a pak čekají na kapky který snímá dešták , skus zapnout zapalování dej páčku na první polohu a když ti jednou stírnou tak pak naslin prst a dotkni se doho zenzoru na skle zvenku a měli by stírnout jestli ne tak je možná v háji,,,na páčce se pak šteluje citlivost senzoru,,