Výměna čerpadla-prosím o radu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Matezzzz
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Matezzzz »

No jo ale jak poznám kam kterej drátek z toho novýho čerpadla má přijít když budu mít jen schéma z tý mý audi, víš jak to myslím. Já bych potřeboval obě schémata abych věděl jaký drátky sou rozdílný a podle toho to popřepojovat, jenže když to prej nebude šlapat,tak je mi to vlastně všechno na hov...
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Sázím na toho Míru,protože to dělal na té starší audi-pokud to nebude fungovat od něj-nebude to fungovat nikdy.Dokud si to ale nevyzkouším tak tomu nevěřím a snažím se to pořád někam posouvat.ted je to zatím nejjednodušší cesta,pak může být další řešení a pak můžu říkat,že něco NEJDE!
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

Já tomu taky furt věřím, vypadal že o tom něco vím, měl to samý čerpadlo co já s potenciometrem a šlapalo mu to bez problémů, jen ty drátky zkombinovat povídal......
Vyzkoušíme, uvidíme a pak můžem řešit něco dál, pak by přicházelo v úvahu přehodit ty hlavy, to taky nikdo neví co to bude dělat, prostě pokus-omyl, je to přeci jen kus plechu.
Obi, co ty vůbec máš v audině za motor, myslím jako celkově co máš jinýho a jak to seče?
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Motor,ten co ty akorát jiný čerpadlo a čípek.seče dobře-na svůj věk myslím hodně dobře :D
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

starý káry sou nejelpší, nejjednodušší, tedy jak se to vezme (noteeth)
Psal mi Mirabarkas, že mi pokusí v nejbližší době zaslat ty schémata, tak snad uvidíme
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Tak dufam ze ked ti Mirabarkas posle to zapojenie tak budes jazdit s usmevom na tvari ako predtym :scooter:
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

Já pořád doufám, věřím mu, nemá důvod mi kecat a s úsměvem na tváři budu jezdit až pojedou obě moje kárky, se na to těším víc jak na první píchá... (noteeth) (noteeth)
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Pích..je pro děcka.....chlapi smotávaj drátky dokud to nejede (LOL)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

taky jiný dráty se daj dobře smotávat (noteeth) (noteeth)
Vali
Přispěvovatel

Příspěvek od Vali »

conti píše:Proč furt nechceš pochopit, že ti to nebude fungovat. Můžeš přehazovat dráty jak chceš. Už jsem ti to taky psal. To novější čerpadlo s bezkontaktním ovládáním používá modulovaný pravoúhlý signál ovládání a to z tvé jednotky nevykouzlíš ať děláš co děláš.
To nema cenu, dokud neprehazi dratky neuveri (rofl)
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

nebudu komentovat, uvidíme co ukáže praxe, nevyvracím vaše názory, ale nevěřící Tomáš taky nevěřil a nakonec.................uvěřil :shock:
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

:shock: -to bylo heeezky podany :)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Matezzzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Matezzzz »

Sem chodil za mlada do kostela :kol7: a zázraky se dějí i v dnešní době :o
Prosimtě Obi, nevíš jesi bude potenciometr pedálu stejnej s golfem, páč ho mám určitě v háji jak mi to předtím dělalo ten bordel.
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Já mám v autě potenciometr z passata b4 takže by to mělo pasovat i z trojky golfa.Než ho ale budeš měnit nech ho projet vagem,vyhneš se kdyžtak hodně kroucení pod volantem,ale třeba mu nic nejni,nechal bych to po tom čerpadle.Pokud si budeš jistej,že je v háji hledal bych ho podle čísla až ho vymontuješ.Plyn ti nějak přidat šel ne?
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Jo a jeden funkční B4 potenciometr mám v garáži
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“