Blbost, zalezi to od typu rj, niektore golfy mali km v ecu uz v r.99gsmboss píše:Preco si neprecitas komplet prispevok ja som tam pisal ze KM su ulozene v EDC az od roku 2000 takze nic pod 2000 u VW group nema KM zapisane nikde inde iba v budiku!midnight_man píše:teda aj AGRko nema v RJ pocitadlo km?
Cim vycitam km v GIII AFN?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaaaj dalsi mudrlant precitaj si aj ty moj prvy prispevok KM su ulozene od roku 2000 - respektive v jednotkach EDC kde immo3 ak ovsem vies ktora to je........ moze byt ulozena aj 99 ale je to modelovy rok 2000 vo vinku ma Y a je IMMO3!!!extrem píše:Blbost, zalezi to od typu rj, niektore golfy mali km v ecu uz v r.99gsmboss píše:Preco si neprecitas komplet prispevok ja som tam pisal ze KM su ulozene v EDC az od roku 2000 takze nic pod 2000 u VW group nema KM zapisane nikde inde iba v budiku!midnight_man píše:teda aj AGRko nema v RJ pocitadlo km?
S8 5.2 V10 500ps, ceramic brems zoll20
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
gsmboss píše:Jaaaj dalsi mudrlant precitaj si aj ty moj prvy prispevok KM su ulozene od roku 2000 - respektive v jednotkach EDC kde immo3 ak ovsem vies ktora to je........ moze byt ulozena aj 99 ale je to modelovy rok 2000 vo vinku ma Y a je IMMO3!!!extrem píše:Blbost, zalezi to od typu rj, niektore golfy mali km v ecu uz v r.99gsmboss píše: Preco si neprecitas komplet prispevok ja som tam pisal ze KM su ulozene v EDC az od roku 2000 takze nic pod 2000 u VW group nema KM zapisane nikde inde iba v budiku!
WVWZZZ1JZXWxxxxxx
038906012M immo 2, (1J0920805E)
km 125960
bora, dnes precitana, mudrlant
inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik
toto je prva jednotka s 29F400 ktora sa da flesovat po kably poznam ju dava sa aj do G4 ale ja som v nej KM nikdy nevycitalextrem píše:gsmboss píše:Jaaaj dalsi mudrlant precitaj si aj ty moj prvy prispevok KM su ulozene od roku 2000 - respektive v jednotkach EDC kde immo3 ak ovsem vies ktora to je........ moze byt ulozena aj 99 ale je to modelovy rok 2000 vo vinku ma Y a je IMMO3!!!extrem píše: Blbost, zalezi to od typu rj, niektore golfy mali km v ecu uz v r.99![]()
![]()
![]()
WVWZZZ1JZXWxxxxxx
038906012M immo 2, (1J0920805E)
km 125960
bora, dnes precitana, mudrlant
Ked nechces ziadne keci kontaktuj spolocnost BOSCH oni ti urcite radi odpovedia na tvoje otazkyproam píše:inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik
presne toto som myslel, taketo keci. ked vies k tomu nieco napisat tak napis a nekomentuj ine.gsmboss píše:Ked nechces ziadne keci kontaktuj spolocnost BOSCH oni ti urcite radi odpovedia na tvoje otazkyproam píše:inac toto je zaujimava tema. ktore auta maju vlastne zapisane km aj v RJ motora, lebo ja mam vagprog2008 a pokial dam vycitat km z pristrojovky napr z passata 2002 tak mi ich vycita len z pristrojovky a s RJ motora nie. a aj ked to dam na vag a dam moznost vycitat skutocne kilometre, tak jednoducho napise ze auto nepodporuje tuto funkciu. skuste mi to trocha objasnit ako to vlastne je, ale nie ziadne keci. dik