Porsche v naftě!!!

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

lenka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od lenka »

Začínám mít vopravdu blbej pocit že je to FUK ten traktor... má k tomu ještě nějaký sračky jako žací lištu a mám pocit že i nějakou střechu je v černý ale je bez TP.
Nevíte kde bych o tom zjistil víc??? (crazy) :? :D
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

Ladas píše:
lenka píše:Ježišmarjá tenhle traktor porsche má můj strejda někde z rajchu ale nevim co je to za model ....je to hroznej vůl já se s nim nebavim ale asi bych ho dostal na kolena kdybych to vod něj za pade vzal a pak to za pul míče střelil... (noteeth) (noteeth) (noteeth)
odkud je ten strejda? vím kdo takovýhle traktůrky má rád :D
Ladas Vy vole tohle je vážná věc....!!!!
(hm)
Naposledy upravil(a) lenka dne 31 bře 2009, 22:05, celkem upraveno 1 x.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

pošli mi fotky znám opravdovýho blázna do traktorů jezdí i na jejich srazy....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

Ladas píše:pošli mi fotky znám opravdovýho blázna do traktorů jezdí i na jejich srazy....
Ti řikám že mezi námy nepanujou zrovna vřelý vztahy, vypadá to že půjdu, a navážu zpřetrhaný pouta :D Dyt já ho měl dycky rád....
Ale ted musim vymyslet nějakej dobrej způsob jak to províst, protože kdybych se tam ukázal po 5ti letech ignorace a začal si z velkym zájmem fotit tu herku a měl přitom blaženej úsměv s občasnou ukápnoucí slinou na triku tak by mě prokouk asi i von ....
Už to mám!!!! 8) rozjedu na něj že jsem prozřel a chci se stát malozemědělcem a potřebuju do začátku traktor ... :-D
Ted ani neusnu...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to já klidně usnu jestli je to srdcovka nedostaneš ho ani kdybys dělal JZD takový věci se nedávají...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
lenka
Přispěvovatel

Příspěvek od lenka »

Ladas píše:to já klidně usnu jestli je to srdcovka nedostaneš ho ani kdybys dělal JZD takový věci se nedávají...
P.ču srcovka!!!
asi to nebude tak horkýý
http://www.agriaffaires.cz/pouzite-zari ... unior.html
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

aale zabozrouti nemaj k technice vztah (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“