nový črpadlo

nějaký element na čerpadle?!(k čemu to slouží?)myslim tu nádoíbku,jak do ni vede ten konektor

moje starý čerpadlo

tohle je starý čerpadlo a na něm tento štekr na tom novym čerpadle neni,

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozdíl je vtom že jedno čerpadlo ma mikrospínač pro EGR ventil a druhý ne,na výkon to vliv nemá.napster píše:Jaký je rozdíl mezi tímto čerpadlem a tím druhým čerpadlem.oboje je z motoru 1.9TD AAZ 55kw,na mojem původnim motoru jsem měl štekr s 2pinama a na tom novym neni,ale je tam jedem bazmekt ado něj jde jeden kontakt.k čemu to slouží?!díky.Jel jsem dneska s varošem a přestalo to jet.nastartoval jsem pod plynem,motor šel do otáček,ale potom chcípal.když jsem pustil a sešlápnul plyn,tak jako kdyby se nic nedělo a padaly otáčky a potom to chcíplo.Díky napster
nový črpadlo
nějaký element na čerpadle?!(k čemu to slouží?)myslim tu nádoíbku,jak do ni vede ten konektor
moje starý čerpadlo
tohle je starý čerpadlo a na něm tento štekr na tom novym čerpadle neni,
Vždyt sem ti to psal, ten stekr s tema dvouma pinama je pro ten EGR, ty draty stoho stekru vedou k mikrospínaci co je pod tím kritem jak je plyn. A je nastavenej tak že kolem 2000 ot/min sepne,otevře EGR a vpustí spaliny,kolem 2800 ot/min nebo nak tak se zas vypnou. Od roku 91 ho nemely,do 7/95 se davalo cerpadlo s mikrospínacem a 7/95 se montovalo čerpadlo řízene jednotkou. Ten ventil vubec nezapojuj,neh tu hadicku s EGR sundanou,pokud je to nak spatne serizený tak pak hulí,nehce jet a je to zdroj problemu,ma to vliv jen na emise,kvuli nicemu jinýmu to tam nejni.napster píše:aha.no já jsem měnil motor a na tom novym(z Venta 93") bylo tohle čerpadlo.EGR ventil jsem zapojil na podtlak od posilovače a na ventil N75,jak je u paliváku a jen jsem nevěděl,jestli vadí,že neni zapojenej.u starýho čerpadla jsem měl štekr s 2pinama,to slouží k čemu?