Galaxy immo

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

had
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od had »

fungovat by to mohlo, ale pokud sezenes box z galaxy a prehodis eeprom, tak to klapne na 100%
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Venca1 píše:Myslíš ,že bych mohl dát eeprom z imoboxu galaxe ,který je jinak v háji do imoboxu sharana a zkusit to dát zpět do galaxe ???Zkusit to můžu ,ale moc tomu nevěřím.
ja myslel v r.j. motoru , co mas vlastne spatneho immo box nebo mot.jednotku?
Drag Power
had
Nováček

Příspěvek od had »

taky jsem tapal a pise, ze ma v haji box.
Hardcoreman
Přispěvovatel

Příspěvek od Hardcoreman »

chiptuning píše:a ma ta stara jednotka v haji i tu 24c04 , ze by se mohla prendat do new jednotky a nemusel by jsi s klicema nic delat :?
no to jo, ale tam bola plechova a ja som zohnal ciernu plastovu a ta ma 8bit cpu tusim a jinou eeprom.

venca1, pokud mas RJ imma zo sharana tak ta ma pin a prisposobuje sa normal vagom
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
Hardcoreman
Přispěvovatel

Re: galaxy

had píše:jestli chces menit ecu, tak klice uz v boxu mas a nepotrebujes je znovu nahravat. jinak je nahrajes treba T-CODE. nepotrebujes pin, ten to nema, je tam jen cekaci doba. a jestli jde o ecu, tak si nech udelat klona.
no to jo, a jak se tam rj k tomu immu prispusobi? klice byli v boxe funkcni ale rj zaimovana. o nejake cekaci dobe jsem slysel, jak je to presne? nejspis to uz nikdy delat nebudu, nemam rad fordy ;) jen me to zajima
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

No potřebuju pouze přizpůsobit imo klíčům,ale stále to nejde originál imobox je v háji a ten ze sharana mě nepustí do kanálu 01 (wallbash)
Hardcoreman
Přispěvovatel

Venca1 píše:No potřebuju pouze přizpůsobit imo klíčům,ale stále to nejde originál imobox je v háji a ten ze sharana mě nepustí do kanálu 01 (wallbash)
musis asi nejdriv sladit immo s rj motoru. ja to delal na immo 2. immo3 nevim ci pujde na galaxy, pretoze stary pin do 50ky, ale kedze to pin nemalo... asi ti ani nejde start ked das pin do boxu ze?

spominam si jak to kamos resil - skladacka sharan, immo3 , tam sme vypnuli immo v motore ;)
Venca1
Přispěvovatel

Příspěvek od Venca1 »

Já myslel,že se první musí sladit klíče s imoboxem a pak teprve motorovka jako třeba u Oktávky :? :? Takže nejdříve motorovka v kanálu 50 jó ??
had
Nováček

Příspěvek od had »

zapomen na kanal 50, TOHLE JE FORD. prohod eeprom, nebo vypni immo, takhle se nikam nedostanes.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“