Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
skus pozriet www.bioauto.sk. tam by mohlo byt viac.Pavel píše:Máte někdo odkaz na ten zákon co povoluje RO na slovensku? Zjímalo by mě to. A co maďarsko je nějaký problém? Když pojedu naložený cca 50-100 litrů?
No, já to totiž mám moooc chytře vymyšlený:bobyd píše:smarja 195 flasek to je ulet me delalo problemy prelejt 30od te doby si to prelej\vam do 10l kanysriku od oleje preci jenom je to rychlejsi nez zastavit na odpocivadle a pul hodiny vymackavat jednu petku za druhou
Díky. Ale je to divné nesmět mít víc jak 5% nafty v ROPeterG píše:skus pozriet www.bioauto.sk. tam by mohlo byt viac.Pavel píše:Máte někdo odkaz na ten zákon co povoluje RO na slovensku? Zjímalo by mě to. A co maďarsko je nějaký problém? Když pojedu naložený cca 50-100 litrů?
To je namierene hlavne na cerpacie stanice. Aby nespekulovali, ze daju 90% naftu a zvysok olej a budu to predavat ako bionaftu. Tym padom by sa zbavili spotrebnej dane.Pavel píše:Díky. Ale je to divné nesmět mít víc jak 5% nafty v ROPeterG píše:skus pozriet www.bioauto.sk. tam by mohlo byt viac.Pavel píše:Máte někdo odkaz na ten zákon co povoluje RO na slovensku? Zjímalo by mě to. A co maďarsko je nějaký problém? Když pojedu naložený cca 50-100 litrů?. jinak jakoby platit spotřební daň.
Kdoví čeho všeho se ještě dožijem