Otvorenie auta inym dialkovym ovladanim
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Otvorenie auta inym dialkovym ovladanim
Ahojte mam taky problem mam fabRS 03 otec ma passat 03 mame obaja tie vyskakovacie kluce a asi po pol roku co ho ma zrazu sa da jeho klucom odomknut aj zamknut moja fabia stretol sa uz niekto z tym pripadne ake odporucate riesenie ?
Ked sme kupili passata tak to nefungovalo ale akoby casom sa moje auto "naucilo" a otvara sa...
vopred dakujem za kazdu konstruktivnu odpoved dik
Ked sme kupili passata tak to nefungovalo ale akoby casom sa moje auto "naucilo" a otvara sa...
vopred dakujem za kazdu konstruktivnu odpoved dik
FRS 227HP 500NM, No Smoke No Fun 
-
morituning
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pokud si dobre pamatuji tak to bylo nekdy na Nove, tam byly 2 Fabie, nejenže to šlo otevřít,ale asi i nastartovat
a asi tam ze škodovky řikali, že otevřít by to teoreticky mohlo jít, i když je to malo prvdepodobny
ale ze nastartovat by to jit nemelo, a ze by to teda meli dat na prezkoumani-ze je to samotny zajima
a asi tam ze škodovky řikali, že otevřít by to teoreticky mohlo jít, i když je to malo prvdepodobny
ale ze nastartovat by to jit nemelo, a ze by to teda meli dat na prezkoumani-ze je to samotny zajima
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
-
morituning
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tuhle jsem takhle blbnul s klíčema a měl jsem ještě druhý auto taky s dálkou 434Mhz a tento týden jsem byl náhodou ve svém autě diagnostikou a kupodivu závada 3 klíč chyba přizpůsobení zajímavé je že jsem si kódoval jen 2 klíče
jinak zkušenost ta že Magicar jde otevřít a zavřít dálkou z Mercedesa opačně však ale ne mám tu jeden případ přišly jsme na to opět náhodou...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mozno mas ucenlivu jednotku