buchot z napravy?? octavia 1.9 Tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
buchot z napravy?? octavia 1.9 Tdi
vymenil som silentbloky na ramenach lebo boli vytrhnute a nieco vpredu stale bucha .... naprava vyzera byt pevna...capy a stabilizatory vyzaraju pevne.. co tam moze este trieskat? taky tupy naraz pri prejazde nerovnosti
moze buchat aj ten silenblok na prevodovke ?? a potom sa mi zda ze to ide z napravy?
moze buchat aj ten silenblok na prevodovke ?? a potom sa mi zda ze to ide z napravy?
-
travel242fx
- Přispěvovatel
Re: buchot z napravy?? octavia 1.9 Tdi
wojto33 píše:vymenil som silentbloky na ramenach lebo boli vytrhnute a nieco vpredu stale bucha .... naprava vyzera byt pevna...capy a stabilizatory vyzaraju pevne.. co tam moze este trieskat? taky tupy naraz pri prejazde nerovnosti
...horne ulozenie tlmica
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
-
Pavel další
- Přispěvovatel
Tak mám podobný, tak baby raďte....
Octa megabouchání (asi neco upadne, takze spis rana):
původ: ve 120 na brzdě příčná nerovnost (nebyl čas prostě jsem musel na brzdu a díra jak prase)
Vyměněno:
komplet podvozek (tlumiče pružiny,včetně horního uložení tlum včetně ložisek), gumy stabilizátoru, tyčky stabu, komplet silentbloky ramene, nápravnice, levej kulovej čep, levej sb. motoru, vzpera na prevodovce nová, levej vnější kloub taky a VWaula rána je pořád na světě...
Při pravým rejdu a při prudkým brždění, prostě mi vždycky asi upadne kolo (převodovka) a pak ho/jí zase najdu a jede to dál...
Už nevím, v pátek dávám jiný těhlice a komplet brzdy (předek), tak uvidím, ale pak už fakt nevím

původ: ve 120 na brzdě příčná nerovnost (nebyl čas prostě jsem musel na brzdu a díra jak prase)
Vyměněno:
komplet podvozek (tlumiče pružiny,včetně horního uložení tlum včetně ložisek), gumy stabilizátoru, tyčky stabu, komplet silentbloky ramene, nápravnice, levej kulovej čep, levej sb. motoru, vzpera na prevodovce nová, levej vnější kloub taky a VWaula rána je pořád na světě...
Při pravým rejdu a při prudkým brždění, prostě mi vždycky asi upadne kolo (převodovka) a pak ho/jí zase najdu a jede to dál...
Už nevím, v pátek dávám jiný těhlice a komplet brzdy (předek), tak uvidím, ale pak už fakt nevím

RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Možno to nebude ono ale.....miš píše:Tak mám podobný, tak baby raďte....
Vyměněno:
Už nevím, v pátek dávám jiný těhlice a komplet brzdy (předek), tak uvidím, ale pak už fakt nevím![]()
![]()
skús povoliť ten sil.na prevodovke a pajsrom odtlačiť celú prevodovku kúsoček do prava(na stranu spolujazdca).
Mal som podobnú patáliu po výmene prevodovky-plný pravý v zábere, brzdení-proste ťažisko na ľavom prednom kolese- rachoty ako sviňa.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
Ja to búchanie riešim už cez pol roka. Búchalo mi to pri rozbiehaní aj pri brzdení - toto prestalo po výmene kotúčov a obloženia a teraz to búcha len pri prejazde nerovnosťami (retardéry a krátery na ceste). Vymenil som okrem bŕzd komplet ramená, komplet riadiace tyče, gumy aj kosti stabilizátora, horné uloženie tlmičov, horný držiak prevodovky. Zajtra ešte vymením spodný držiak prevodovky a uvidím. Dúfam že to prestane.
. Mám Octaviu 1.9 TDI ASV rv 2002
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
midnight_man
- Aktivista