Pořád zůstává kategorie diesel bez omezení, píšu to už asi potřetí.Bóďa píše:Hodný kluci...
A co třeba auta, kde je jiný motor?
DRAG CUP 2009
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak se nečerti.
Já jen že se tvoří hned čtyři kat a ani do jedné bych se nevešel. No já se do toho motat nebudu, jsem spíš pro kategorii Diesel race.
Když už je to Drag cup.
Ale když se udělají pro všechna ostatní auta zvláštní kategorie, tak kategorie Diesel zůstane v podstatě bez omezení.
Místečko už se tedy vlastně našlo...

Já jen že se tvoří hned čtyři kat a ani do jedné bych se nevešel. No já se do toho motat nebudu, jsem spíš pro kategorii Diesel race.
Když už je to Drag cup.

Ale když se udělají pro všechna ostatní auta zvláštní kategorie, tak kategorie Diesel zůstane v podstatě bez omezení.

MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa píše:Tak se nečerti.![]()
Když už je to Drag cup.![]()

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

JJ, je to tak, prostě bych to viděl tak, že bude diesel bez omezení, nebo max. omezení obsahem a pak kategorie street a tam budou ty naše po dechu lapající auta, sociálky nemůžu napsat, jak tvrdil Sting, protože řada těch aut stála víc jak některý speciály.Bóďa píše:Tak se nečerti.![]()
Když už je to Drag cup.![]()
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Jak už se zde psalo, další kolo DC09 bude teď v Mimoni, která už má svoje téma, tak to sem píšu jen formálně. Ti, kteří byli na prvním kole potvrdí, že semifinále a finále na světla je vzrušující záležitost a rozhodně nemusí vyhrát papírový favorit. V Mimoni budou naši kvalifikaci tvořit normální měřené jízdy dle starých mimoňských kategorií a semifinálové a finálové jízdy se pojedou po ukončení těchto měřených jízd už dle našich kategorií. Vhlášení proběhne potom společně po našem finále.
Registrovat do DC se budete moci na místě u stánku s registrací do sprintů.
Registrovat do DC se budete moci na místě u stánku s registrací do sprintů.
-
- Aktivista
Ono s tou stk a tak, by se mělo něco dělat, protože si vezměte kolik lidí jezdí s mtdi + kolik jich má v autě jiné motory a jiné od série výrazně odlišné úpravy funkčního stylu, něco jiného jsou státy, kde se tolik nekutí, ale u nás defakto všichni tito mají zaděláno na budoucí potíže s pojištovnou při autonehodě atd. mě stačil jen vyšší profil pneu měl jsem problém. Myslím, že posouzení a schválení do provozu není nereálná věc jen by to chtělo zaplavit takovými vozi třeba naše hlavní město aby si někdo konečně uvědomil kolik toho takto u nás vlastně jezdí. Je to trochu OT, ale postavit se policajti před sraz tak většina jede na plaťáku.
No ja mam ted tejden legalne STK .. s mensi vadou a to pomackanejma prahama jinak vse ok..tomáš karbus píše:Ono s tou stk a tak, by se mělo něco dělat, protože si vezměte kolik lidí jezdí s mtdi + kolik jich má v autě jiné motory a jiné od série výrazně odlišné úpravy funkčního stylu, něco jiného jsou státy, kde se tolik nekutí, ale u nás defakto všichni tito mají zaděláno na budoucí potíže s pojištovnou při autonehodě atd. mě stačil jen vyšší profil pneu měl jsem problém. Myslím, že posouzení a schválení do provozu není nereálná věc jen by to chtělo zaplavit takovými vozi třeba naše hlavní město aby si někdo konečně uvědomil kolik toho takto u nás vlastně jezdí. Je to trochu OT, ale postavit se policajti před sraz tak většina jede na plaťáku.
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

tak navrhni jiný termíny ať se kluci strefí když zrovna nebudeš na Maledivách v Bahrajnu nebo zátoce San-MiguelLusťa píše:No tak to me po.er,horsi terminy pro me uz neexistujou

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ne on od tý doby co si nechal čipnout srdce jede 36h v kuseBóďa píše:A ty už jako nechodíš spát, nebo co?Lusťa píše:Zdravim vas ze slunecne Dominikanske republiky

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower