Jaký vstřiky do AWX
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sada 6000,- kilometry znáš..Fary píše:Thanks Huml.
Takže kolik za ně Ladas?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ty AN se dávaly i do A4, jak jsem tam hodil z tý etky, tak se to rozlišuje podle toho VINu, a do toho čísla, jak je tam ta opravárenská sada, je to proto, že pokud máš například ten AN, nejde vyměnit jen jeden vstřik za BA, ale u těchto starších je potřeba vyměnit všechny 4, ty starší se nedají už objednat, takže u tebe je možnost sehnat od někoho třeba jeden AN co tam máš, nebo to neřešit a dát bez problémů všechny 4 BA
Dám ti do SZ VIN, koukneš mi do Etky jestli tam opravdu má být AN?Huml píše:ty AN se dávaly i do A4, jak jsem tam hodil z tý etky, tak se to rozlišuje podle toho VINu, a do toho čísla, jak je tam ta opravárenská sada, je to proto, že pokud máš například ten AN, nejde vyměnit jen jeden vstřik za BA, ale u těchto starších je potřeba vyměnit všechny 4, ty starší se nedají už objednat, takže u tebe je možnost sehnat od někoho třeba jeden AN co tam máš, nebo to neřešit a dát bez problémů všechny 4 BA
A4 B6 1.9 TDI 96kW
v tý etce mi to vychází, že ty AN, AR a BA (ještě jsou tam ty FX) jsou záměnný, akorát asi ty BA maj jinačí trysky kvůli emisím a u audi ty AN prostě nahrazujou rovnou těma BA, ale jelikož mi tady v česku jsme pro ně rozvojová země s nižšíma emisníma nárokama, tak tady byly povolený ještě ty AR, ale od 2003 dávaj taky BA, je v tom trochu bordel, ale takhle to chápu