Stahovací mechanismus předního okna škoda O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Badyk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Stahovací mechanismus předního okna škoda O1

Příspěvek od Badyk »

Na škodě Octavia I r.v.99,kombi 81 kw, mi spadlo okno.TO okno jezdí na takových lyžinách a drží to po stranách takové plastové části.Jedna z nich se zlomila, co jsem zjišťoval, tak ani na vrakáči se nedá koupit jen ta plastová část, jen celý mechanismus.
Nějaký neoriginál ten celý mechanismus pro el.stahování stojí cca 900 kč-bez motorku-ten mám funkční.
Nevíte,zda by se dala sehnat jen ta plastová součástka k tomu mechanismu?
marty11
Přispěvovatel

Příspěvek od marty11 »

Na Aukru v sekci Auto-moto za 120 zadej si jezdec ;)
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

měl sem podobný problém, taky mi řekli že nejde, ale jen celá stahovačka, ale na A6 se dělá a pasuje (na A3), nevim jestli to má stejné jak okta. stálo mě to 70,-
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Když jsem to sháněl na GIV, tak jsem samozřejmě narazil i na ty Oktový... a nejlépe cca 50,-/ ks :D
Akorát, pokud si dobře vzpomínám, tak jsou na OI dva různé typy (raději na to mrkni). Nebo v opravné sadě jsou už kovové 8)
GIV Variant TDi ???kW
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

na A3 je jina a na octavku jsou dva typ lisi se to podle roku ale nevim jak moc se to da kombinovat na ty novejsi je i origo skoda sada ale na 99 uz by mela by ta novejsi jen to nevim jiste tak at me kdyztak nekdo opravi :D
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já už ten plast jednou měnil za dva měsíce se namotalo zas lanko, shánět něco po vrakáči stojí čas i pěníze, na aukru telefon i poštovné a v náhradě stojí stahovačka 650 korun a fachá miloš
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

slovacek.milos píše:já už ten plast jednou měnil za dva měsíce se namotalo zas lanko, shánět něco po vrakáči stojí čas i pěníze, na aukru telefon i poštovné a v náhradě stojí stahovačka 650 korun a fachá miloš
Origo stojí snad už 1500kc, pred 3 roky sem jí kupoval a stala kolem 2000kc.
Badyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Badyk »

Tak už to mám vyřešeno. :) ,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí ;) -doufám,že na dlouho (LOL) .Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast 8) :D
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Badyk píše:Tak už to mám vyřešeno. :) ,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí ;) -doufám,že na dlouho (LOL) .Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast 8) :D
já ten diamot¨dal tak před třemi lety známemu, hrkají stím pořád a OK jinak ho montuji běžně miloš
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

no na opravnych sadach su uz kovove..a je klud. :)
Badyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Badyk »

brankar30 píše:no na opravnych sadach su uz kovove..a je klud. :)
No právě že nejsou kovové,ptal jsem se v servise,jestli ty nové originál škoda jsou kov nebo plast jako ten diamont,tak prý je to taky plast, ale dá se koupit ten náhradní plastový jezdec za 50 kč, pokud se to poláme. ;)
David-pv
Aktivista

Příspěvek od David-pv »

i na stahovačkách pro Octavii facelift je jezdec plastový, je zesílený a dá se koupit jako náhradní díl za pár korun, nemusí se kupovat celá stahovačka. Na starších stahovačkách do roku 2000 je jezdec také plastový, tenší, slabší a ten se jako ND koupit nedá a z facelift stahovačky tam nepasuje. Do starší Octavie se musí dát stahovačka z facelift Octavie, pasuje to, stojí kolem 1350Kč.
TDi
nodisco
Přispěvovatel

Příspěvek od nodisco »

Badyk píše:Tak už to mám vyřešeno. :) ,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí ;) -doufám,že na dlouho (LOL) .Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast 8) :D
můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašel
Seat Toledo 1.9 TDI AHF r.v.2000, 81kW + čip
autotip
Nováček

Re: Stahovací mechanismus předního okna škoda O1

Příspěvek od autotip »

Badyk píše:Na škodě Octavia I r.v.99,kombi 81 kw, mi spadlo okno.TO okno jezdí na takových lyžinách a drží to po stranách takové plastové části.Jedna z nich se zlomila, co jsem zjišťoval, tak ani na vrakáči se nedá koupit jen ta plastová část, jen celý mechanismus.
Nějaký neoriginál ten celý mechanismus pro el.stahování stojí cca 900 kč-bez motorku-ten mám funkční.
Nevíte,zda by se dala sehnat jen ta plastová součástka k tomu mechanismu?
plastovou část prodává firma berner autotip najdeš ji na netu
D A V I D
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D A V I D »

zadej si spouštěč skla a uvidíš ;)
D.

nodisco píše:
můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašel
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“