Stahovací mechanismus předního okna škoda O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stahovací mechanismus předního okna škoda O1
Na škodě Octavia I r.v.99,kombi 81 kw, mi spadlo okno.TO okno jezdí na takových lyžinách a drží to po stranách takové plastové části.Jedna z nich se zlomila, co jsem zjišťoval, tak ani na vrakáči se nedá koupit jen ta plastová část, jen celý mechanismus.
Nějaký neoriginál ten celý mechanismus pro el.stahování stojí cca 900 kč-bez motorku-ten mám funkční.
Nevíte,zda by se dala sehnat jen ta plastová součástka k tomu mechanismu?
Nějaký neoriginál ten celý mechanismus pro el.stahování stojí cca 900 kč-bez motorku-ten mám funkční.
-
- Aktivista
Tak už to mám vyřešeno.
,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí
-doufám,že na dlouho
.Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast

-
- Aktivista
já ten diamot¨dal tak před třemi lety známemu, hrkají stím pořád a OK jinak ho montuji běžně milošBadyk píše:Tak už to mám vyřešeno.,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí
-doufám,že na dlouho
.Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast
![]()
i na stahovačkách pro Octavii facelift je jezdec plastový, je zesílený a dá se koupit jako náhradní díl za pár korun, nemusí se kupovat celá stahovačka. Na starších stahovačkách do roku 2000 je jezdec také plastový, tenší, slabší a ten se jako ND koupit nedá a z facelift stahovačky tam nepasuje. Do starší Octavie se musí dát stahovačka z facelift Octavie, pasuje to, stojí kolem 1350Kč.
TDi
můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašelBadyk píše:Tak už to mám vyřešeno.,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí
-doufám,že na dlouho
![]()
Seat Toledo 1.9 TDI AHF r.v.2000, 81kW + čip
Re: Stahovací mechanismus předního okna škoda O1
plastovou část prodává firma berner autotip najdeš ji na netuBadyk píše:Na škodě Octavia I r.v.99,kombi 81 kw, mi spadlo okno.TO okno jezdí na takových lyžinách a drží to po stranách takové plastové části.Jedna z nich se zlomila, co jsem zjišťoval, tak ani na vrakáči se nedá koupit jen ta plastová část, jen celý mechanismus.
zadej si spouštěč skla a uvidíš
D.

D.
nodisco píše:můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašelBadyk píše:Tak už to mám vyřešeno.,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí
-doufám,že na dlouho
![]()