Stahovací mechanismus předního okna škoda O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

autotip
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od autotip »

Badyk píše:
brankar30 píše:no na opravnych sadach su uz kovove..a je klud. :)
No právě že nejsou kovové,ptal jsem se v servise,jestli ty nové originál škoda jsou kov nebo plast jako ten diamont,tak prý je to taky plast, ale dá se koupit ten náhradní plastový jezdec za 50 kč, pokud se to poláme. ;)
jsou duralove obj.č 1JE 898 099 v sadě 2Ks jezdců,lanko bowden a plast.mechanismus který je proti motoru pozor každá strana a dveře jiné obj.číslo cena 900 autotip.
autotip
Nováček

Příspěvek od autotip »

Stahovačky - doporučuji opravnou sadu která má místo plastových jezdců jezdce duralové,navíc je v sadě lanko s bowdenem a navíjecí mechanismus který je proti el.motoru cena 900Kč čísla dílů 1JE898099 nebo 1JE898461 každá strana jiné č.
Badyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Badyk »

nodisco píše:
Badyk píše:Tak už to mám vyřešeno. :) ,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí ;) -doufám,že na dlouho (LOL) .Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast 8) :D
můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašel
Jsem z Ostravy a koupil jsem ji v autodíly progres, mají i internetové stránky,tak jen zadej autodily progres ostrava svinov a to ti vyjede. Prodávají k tomu i ty plastové jezdce za cca 50 kč. Celá stahovačka bez motorku tam stála 825 kč, což si myslím že je dobrá ceno, protože v Auto Kelly ji mají za 1166 kč. Přes net je to někde o stovku levnější,ale když připočtu poštovné nebo dopravu že musím někam jet, tak mě to vyjde nastejno.
Badyk
Přispěvovatel

Příspěvek od Badyk »

nodisco píše:
Badyk píše:Tak už to mám vyřešeno. :) ,plastový jezdec mi stejně nepasoval,tak jsem koupil neorigo stahovačku celou za 800 kč-zn.Diamond a vše fachčí ;) -doufám,že na dlouho (LOL) .Na tu stahovačku Diamond se prý dají koupit zvlášt i ty plasty, dokonce je měli i v té prodejně.Tak snad bude vše OK. V tom starém mechanismu jsem měl stejně namotané i lanko, takže proto se rozbil i ten plast 8) :D
můžu se Tě prosímtě zaptat kde jsi koupil tuhle stahovačku?? nikde na netu jsem to nenašel
Koupil jsem ji v Ostravě Svinově v autodily progres za 825 kč. Mají tam i ten plastový jezdec za cca 50 kč. Když zadáš na netu autodily progres ostrava svinov,tak ti vyjedou jejich www stranky. Cena je to myslím dobrá,na netu je to možná o nějakou stovku levnější,ale když připočtu poštu nebo dopravu,tak to vyjde na stejno.V auto kelly ji mají za 1166 kč.
Witec
Nováček

Příspěvek od Witec »

Já toho jezdce marně sháním na Toledo 1M, rok 2000. U nás v Seatu mi řekli, že prej jen celou stahovačku za dvojku, nevíte kde na tohle auto toho jezdce nebo opravnou sadu sehnat? Na Octávku je to alespoň dle obrázků trochu jiný...
supermuf0090
Přispěvovatel

Příspěvek od supermuf0090 »

Witec píše:Já toho jezdce marně sháním na Toledo 1M, rok 2000. U nás v Seatu mi řekli, že prej jen celou stahovačku za dvojku, nevíte kde na tohle auto toho jezdce nebo opravnou sadu sehnat? Na Octávku je to alespoň dle obrázků trochu jiný...
taktez shanim jezdce na toledo II rv.2000
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Witec píše:Já toho jezdce marně sháním na Toledo 1M, rok 2000. U nás v Seatu mi řekli, že prej jen celou stahovačku za dvojku, nevíte kde na tohle auto toho jezdce nebo opravnou sadu sehnat? Na Octávku je to alespoň dle obrázků trochu jiný...
na ebay maju sady

http://cgi.ebay.co.uk/Genuine-Leon-Tole ... 562e4bad4b

niekedy je vacsia ponuka treba hladat
Hanzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Hanzz »

Prasklo mi lanko ve stahovačce.Dá se koupit jen to?Ty plasty a vše ostatní je OK.
OCTAVIA 1.9 TDI 66kw AGR
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Hanzz píše:Prasklo mi lanko ve stahovačce.Dá se koupit jen to?Ty plasty a vše ostatní je OK.

prodejna jízdních kol za 15 korun
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

nodisco píše:
Mrkni na obautodíly mají jí tam za dobrý peníze (diamont )
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“