řazení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tom133
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

řazení

Příspěvek od tom133 »

Zdravim, dneska se mi stalo, ze zniceho nic nesla zaradit zpatecka. Vubec tam rychlost nesla strcit. ostatni kvalty v pohode. Zkousel jsem ji tam dat primo na prevodovce a nejak se to rozhybalo. Chvili bylo vsechno v pohode ale ted nejde 1 a 2. Zpatecka a ostatni kvalty normalne. Ta 1 a 2 tam jde uplne zlehka,ale rychlost se nezaradi. Asi by to mohlo byt to razeni na prevodovce,ne? Nebo rovnou prevodovka? Neni tady nekdo, kdo by vedel co s tim? Ted se s tim neda jezdit. Je to ibiza ASZ 6kvalt. Dik.

PS.: je tohle razeni nebo jak se to jmenuje na prevodovce stejny jako na prevodovce z GIV 6 kvalt?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
Zdeněk M
Aktivista

Re: řazení

Příspěvek od Zdeněk M »

tom133 píše:Zdravim, dneska se mi stalo, ze zniceho nic nesla zaradit zpatecka. Vubec tam rychlost nesla strcit. ostatni kvalty v pohode. Zkousel jsem ji tam dat primo na prevodovce a nejak se to rozhybalo. Chvili bylo vsechno v pohode ale ted nejde 1 a 2. Zpatecka a ostatni kvalty normalne. Ta 1 a 2 tam jde uplne zlehka,ale rychlost se nezaradi. Asi by to mohlo byt to razeni na prevodovce,ne? Nebo rovnou prevodovka? Neni tady nekdo, kdo by vedel co s tim? Ted se s tim neda jezdit. Je to ibiza ASZ 6kvalt. Dik.

PS.: je tohle razeni nebo jak se to jmenuje na prevodovce stejny jako na prevodovce z GIV 6 kvalt?
zkus ho seridit, a skontroluj aretaci v tom plechu co drží ty lanka. Jinak lanka jsou stejný,jiny je akorat ten pleh co je drží, samotny radici mechanizmus by mel bejt stejnej. pokud nejde zpatecka,tak to vypada že to je spatne serizeny.
tom133
Přispěvovatel

Příspěvek od tom133 »

No zpatecka se tim rozhybanim prave zpravila,ale prestala jit 1 a 2. ta zpatecka tam puvodne vubec nesla strcit a ta 1 a 2 tam krasne zacvakne,ale rychlost tam neni.
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
tom133
Přispěvovatel

Příspěvek od tom133 »

Tak seridit to nejde, je to porad stejny. Tak asi jedine vyndat ten radici mechanizmus na prevodovce. Je v tom nejakej problem? Abych se na to pripravil. Popripade bych potreboval doporucit nekoho, kdo se v tom vyzna. Jsem bez auta v haji. Dik
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
tom133
Přispěvovatel

Příspěvek od tom133 »

Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

tom133 píše:Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
A jak si to razení kontroloval,jestli je spravne serizený?
tom133
Přispěvovatel

Příspěvek od tom133 »

Zdeněk M píše:
tom133 píše:Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
A jak si to razení kontroloval,jestli je spravne serizený?
Vyndal jsem ten stromecek nebo jak se tomu rika. Kdyz jsem ho vytahoval, tak jako kdyby neco v prevodovce spadlo. Ten stromecek je ale v poradku, mel jsem jeste jeden z golfa a byly uplne stejny, nic na nem ulomenyho. A neprislo mi, ze se na tom da neco seridit.
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
tom133
Přispěvovatel

Příspěvek od tom133 »

Tak jsou ulomeny vidlicky co radi ty dve rychlosti. Prevodovka z Fabie RS by mela bejt stejna jako ta moje,ne?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

tom133 píše:Tak jsou ulomeny vidlicky co radi ty dve rychlosti. Prevodovka z Fabie RS by mela bejt stejna jako ta moje,ne?
Jo ,je stejna.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

ja už se s tím setkal na O1 4x4, taky upadla vidlice 1-2
kodemi
Přispěvovatel

Příspěvek od kodemi »

Stalo se mi uplně to samé, na převodovce FABIE RS. Kod převodovky FSM.. Takže řeším výměnu za jinou převodovku.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“