řazení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
řazení
Zdravim, dneska se mi stalo, ze zniceho nic nesla zaradit zpatecka. Vubec tam rychlost nesla strcit. ostatni kvalty v pohode. Zkousel jsem ji tam dat primo na prevodovce a nejak se to rozhybalo. Chvili bylo vsechno v pohode ale ted nejde 1 a 2. Zpatecka a ostatni kvalty normalne. Ta 1 a 2 tam jde uplne zlehka,ale rychlost se nezaradi. Asi by to mohlo byt to razeni na prevodovce,ne? Nebo rovnou prevodovka? Neni tady nekdo, kdo by vedel co s tim? Ted se s tim neda jezdit. Je to ibiza ASZ 6kvalt. Dik.
PS.: je tohle razeni nebo jak se to jmenuje na prevodovce stejny jako na prevodovce z GIV 6 kvalt?
PS.: je tohle razeni nebo jak se to jmenuje na prevodovce stejny jako na prevodovce z GIV 6 kvalt?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
Re: řazení
zkus ho seridit, a skontroluj aretaci v tom plechu co drží ty lanka. Jinak lanka jsou stejný,jiny je akorat ten pleh co je drží, samotny radici mechanizmus by mel bejt stejnej. pokud nejde zpatecka,tak to vypada že to je spatne serizeny.tom133 píše:Zdravim, dneska se mi stalo, ze zniceho nic nesla zaradit zpatecka. Vubec tam rychlost nesla strcit. ostatni kvalty v pohode. Zkousel jsem ji tam dat primo na prevodovce a nejak se to rozhybalo. Chvili bylo vsechno v pohode ale ted nejde 1 a 2. Zpatecka a ostatni kvalty normalne. Ta 1 a 2 tam jde uplne zlehka,ale rychlost se nezaradi. Asi by to mohlo byt to razeni na prevodovce,ne? Nebo rovnou prevodovka? Neni tady nekdo, kdo by vedel co s tim? Ted se s tim neda jezdit. Je to ibiza ASZ 6kvalt. Dik.
Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
A jak si to razení kontroloval,jestli je spravne serizený?tom133 píše:Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
Vyndal jsem ten stromecek nebo jak se tomu rika. Kdyz jsem ho vytahoval, tak jako kdyby neco v prevodovce spadlo. Ten stromecek je ale v poradku, mel jsem jeste jeden z golfa a byly uplne stejny, nic na nem ulomenyho. A neprislo mi, ze se na tom da neco seridit.Zdeněk M píše:A jak si to razení kontroloval,jestli je spravne serizený?tom133 píše:Nikdo se s tim nesetkal? Kazdopadne tim radicim mechanizmem to neni. Dneska jsem to mel vyndany a je to vcajku. Kazdopadne teda musi dolu prevodovka a myslim, ze setrvak uz to ma taky skoro za sebou a bylo by dobry vymenit i ten. Nemate nekdo predbezne tip na vyhodnou koupi, kdyby byl spatnej?
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW