Kat Off

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
luke....
Nováček
Odpovědi: 0

Kat Off

Příspěvek od luke.... »

Zdravím, vím že už tady o tom bylo napsáno hodně moc. Ale chci se zeptat, mám VW Passat B4 1,9TDI 66KW, nalítáno 178 000km. Co to udělá, když dám pryč KAT? Nenaroste hluk v autě? Co to udělá se spotřebou? Nebude to mít špatný vliv na turbo? Četl sem tady snad všechny příspěvky na toto téma, ale pořád neim jestli do toho mám jít nebo nee. Tak díky za info a omlouvám se, že zakládám new topic na téma, které je tady rozebíráno několikrát. A není tady někdo z Třebíče kdo má stejnýho Passata???
Tunerko
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunerko »

vyber ho von nič tým nepokazíš... namiesto neho navar trubku a je to...
hluk sa nedvihnie maximálne len budeš počuť ako píska turbína..
pri tvojich km je už ten kat pravdepodobne pekne zanesený takže to auto len pomôže, neuškodíš tým ničomu...
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
luke....
Nováček

Příspěvek od luke.... »

Tunerko píše:vyber ho von nič tým nepokazíš... namiesto neho navar trubku a je to...
hluk sa nedvihnie maximálne len budeš počuť ako píska turbína..
pri tvojich km je už ten kat pravdepodobne pekne zanesený takže to auto len pomôže, neuškodíš tým ničomu...
jj myslím, že to bude hodně zanesený, kdybych slyšel turbo, tak by to nebylo špatné...třeba teď není slyšet vůbec...příští měsíc du na STK a emise, tak pak uvidíme, ale kdyby šel ven, tak určitě nahradit trubkou
skoda
Aktivista

Příspěvek od skoda »

Rozpul vejfuk vymlat ho trubkou a vysipej a je to.
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

skoda píše:Rozpul vejfuk vymlat ho trubkou a vysipej a je to.
to prave ne
v nakejch otackach bude rezonovat
to uz ho rozriznout a obal navarit na trubku, jako ze tam je

trubka dobra, kat prodat
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Jaký průměr trubky do katu dáváte ? Tr. Ø 60x2mm ?
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Jenom to rozpoj a vydloubej nejakou trubkou,lepší když vypadá na stk funkčně,někde jsou fakt na stk paka.Mám to tak a nic nerezonuje,píská to trošku víc.Další věc je,že pokud tam budeš vařit,bude to hned vedle hnít.Já mám výfuk origo z 94 roku a nevypadá,že hned umře. :D
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

jednoznacne ho daj von a nahrad ho trubkou...co sa tyka zvuku bude pocut turbo..bude tak pekne hvyzdat.. ;) no a samozrejme nejake kone navyse.. :D ja som to citil dost... (crazy)
luke....
Nováček

Příspěvek od luke.... »

brankar30 píše:jednoznacne ho daj von a nahrad ho trubkou...co sa tyka zvuku bude pocut turbo..bude tak pekne hvyzdat.. ;) no a samozrejme nejake kone navyse.. :D ja som to citil dost... (crazy)
Nějak nevěřím, že by to přidalo nějaký koně, spíš bude líp průchozí výfuk, tím myslím, že když je kat plnej bordelu, tak to brzdí výfukové plny v cestě ven. Když se dá kat pryč, tak to líp vylítne a nebude to nějakým způsobem "dusit motor" ne???
VW Passat B4, 66kW...Mazda 6 2.0DiTD 100kW
luke....
Nováček

Příspěvek od luke.... »

ještě se zeptám, jak zvednout u tohoto motoru (35i) nějak výkon...a nechce se mi do něj nějak drasticky zasahovat aby se ještě nějakou dobu klepal a neumřel mi po pár ujetejch km.
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

Obi píše:Jenom to rozpoj a vydloubej nejakou trubkou,lepší když vypadá na stk funkčně,někde jsou fakt na stk paka.Mám to tak a nic nerezonuje,píská to trošku víc.Další věc je,že pokud tam budeš vařit,bude to hned vedle hnít.Já mám výfuk origo z 94 roku a nevypadá,že hned umře. :D
vymlatit je prave prasarna (LOL)

jinak dusit to nic nebude
to u atmosfery, turbo z tech plynu nadela takovou paseku ze to je sumak :D
luke....
Nováček

Příspěvek od luke.... »

AlesShi píše:
Obi píše:Jenom to rozpoj a vydloubej nejakou trubkou,lepší když vypadá na stk funkčně,někde jsou fakt na stk paka.Mám to tak a nic nerezonuje,píská to trošku víc.Další věc je,že pokud tam budeš vařit,bude to hned vedle hnít.Já mám výfuk origo z 94 roku a nevypadá,že hned umře. :D
vymlatit je prave prasarna (LOL)

jinak dusit to nic nebude
to u atmosfery, turbo z tech plynu nadela takovou paseku ze to je sumak :D
Napsal sem to asi špatně. Jediný čemu to pomůže, tak tomu, že výfukové plyny budou mít snadnější cestu ven...Nějak se mi nechce věřit, že by tam byl nějakej nárůst výkonu
danone
Sběrač informací

Příspěvek od danone »

ked lahsie prudia mas mensi odpor, lepsí výplach valcov a tym padom vyzsi vykon. Nie?
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

luke.... tym ze je lepsi vyplach a mensi protitlak ti prida na vykone par koni. (LOL) pri kat off sme nabrdili 7ps a 16nm viac ako ked tam bol..kak co riesis? (LOL)
luke....
Nováček

Příspěvek od luke.... »

brankar30 píše:luke.... tym ze je lepsi vyplach a mensi protitlak ti prida na vykone par koni. (LOL) pri kat off sme nabrdili 7ps a 16nm viac ako ked tam bol..kak co riesis? (LOL)
OK, příští měsíc STK a emise a hned potom Kat Off...sem zvědavej co to s tím udělá...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“