Golf 4 - stahovačka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf 4 - stahovačka
Zdarec. Tak si chci stáhnout okno v autě a křup křup,spadlo do dveří. Rozebral jsem to a prasklé obě dvě plastové úchytky na stahovačce,na kterých to jezdí.
Už jsem to jednou řešil před rokem,tenkrát jsem měl prasklou jen jednu a náhodně se mi jí podařilo sehnat z jiné rozbité stahovačky. Nevíte jak to vyřešit nebo nemá někdo ? Mám Golfa 4 třídvéřák!!! a ten to má jiné než Octávka. Dík za rady.

FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
S tymy nahradnymi dielmi je to vec penazi. Mne povedali (na Slovensku)ze to predavaju len ako celok s tym plechom na ktorom je to namontovane.(G4 variant). Na autovrakovisku som to zohnal komplet a usetrene 2500 Sk. Autovrakovisko Prisimasy - Uvaly pri Prahe, cena 1000 Kc.
A deti mozu blazniet
A deti mozu blazniet

G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
Heh no zrovna tenhle púroblém jsem minulý týden řeši. V českém VW servisu mi řekli že náhradní opravná sada na stahovačku na třídvířko není v celé evropě. A tak jsem se na zkoušku vydal k německým sousedům 5 km za hranice. Dostal jsem opravnou sadu na počkání (celokovové úchyty) a za necelých 36,- EUR.
Moc zajímavý servis VW u nás v Chebu
Jo to číslo je 1JE 898099 ale to je z dílu z německa tak nevim jestli to sedí. Ale je to z Golf IV třídvéř L strana
Moc zajímavý servis VW u nás v Chebu

Jo to číslo je 1JE 898099 ale to je z dílu z německa tak nevim jestli to sedí. Ale je to z Golf IV třídvéř L strana
Teraz toto isté riešim aj ja na Golfe 3dv, obidve sťahovačky mám v ťahu.
U vás to stojí 1300 Kč, alebo 36 Eur, ale u nás 2600 Sk, (2600Sk=2000Kč). Keďže potrebujem obidve, tak už ma to sere že je to o toľko drahšie ako u vás. 4000Kč za to nechcem dať. Neviete, či tie plastové bežce aj s kovovými úchytmi skla, čo chodia hore-dolu po koľajničkách, nepasujú napríklad zo sťahovačky z octavie? Lanká mám totiž OK.