Kdyz ji milujes,neni co resit.Bóďa píše:A ty už jako nechodíš spát, nebo co?Lusťa píše:Zdravim vas ze slunecne Dominikanske republiky
Vydelavam na tuning po celym svete.
Moc me mrzi,ze jsem nemohl reprezentovat,ale prace je prace

Moderátoři: šulda, Moderátoři
marat píše:Nezapomeňte v sobotu dorazit do Hoškovic na třetí kolo DCbude nová kategorie street diesel fwd do 2000ccm
Jste se měly stavit na pokec. S tím Viperem je to dobrej precedens, netuším jak to hodlaj řešit, jestli udělej vyjímku,. nebo jak???Bóďa píše:Tak jak?![]()
Počasí přálo, já byl pracovně kilometr od letiště, tak jsem to měl jen z "doslechu".![]()
V červnu si to už ale ujít nenechám, zejména kvůli Viperu s "funkčním rámem (klecí), minimálně 6bodým s příčníky."
No to je jasný.Golfisko píše:Bóďa prej zve na klobásu, to abych se ukázal
Tak to uz se na tu klobasu tesim, maj tam dobryBóďa píše:No to je jasný.Golfisko píše:Bóďa prej zve na klobásu, to abych se ukázal![]()
Jestli jsou ta pravidla takhle volná, doufám, že nebudou vadit dva motory...
Kvůli tomu rámu jsem přestal na autě dělat, protože s rámem na silnici nemůžu. Měl jsem naplánovaný pouze ochranný oblouk ( v Evropě je rám až pod 10s, na Slovensku pod 9s ), poslední co jsem chtěl, je tahat auto na podvalu. Takže si udělám řidičák sk. C, seženu prostory na parkování a přitom by stačilo počkat na vyjímku?![]()
Škoda, škoda...
Nebo někdo ví, jak to udělat s rámem?
Klidně do SZ, já přestanu remcat.
Tak čaues v so.