ako sa dá nastaviť dojazd okien po diaľkovom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ako sa dá nastaviť dojazd okien po diaľkovom
mám takúto komfortku, ide to nastaviť VAG-om alebo sa to musí preprogramovať ?

Jde s tím asi jen jedna jednotka. Už jsem potřeboval nastavit cca 5 aut a všechny měly novější komfortku, takže smůla
Motordiag hovoří o vydání verze 2.00 už více jak rok a zatím se ze zjevných důvodů nic neděje. Průběžně cca 1x za 3 měsíce jim volám, ale pořád nic. Údajně chybí dodělat nějaký audiny

Motordiag hovoří o vydání verze 2.00 už více jak rok a zatím se ze zjevných důvodů nic neděje. Průběžně cca 1x za 3 měsíce jim volám, ale pořád nic. Údajně chybí dodělat nějaký audiny
Nikdy jsem audi neměl, ani jsem žádnou nejezdil, takže nemůžu soudit. Ale tohle mi řekli .... Stejně si myslím, že to nechtějí pustit jen kvůli tomu, že to teď pěkně vydělává.
Co se týče těch Octavií, ročníky různý. 97-01. Ale všechny měly komfortky s indexem na konci, takže smůla. V podstatě od té doby co jsem to nainstaloval, jsem s tím ještě neudělal žádný auto
Co se týče těch Octavií, ročníky různý. 97-01. Ale všechny měly komfortky s indexem na konci, takže smůla. V podstatě od té doby co jsem to nainstaloval, jsem s tím ještě neudělal žádný auto