Problem HID xenony na Cordobě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem HID xenony na Cordobě
Zdravim dal jsem do Cordoby 1,9 tdi HID xenony a dělaj mi nějakej problém v elektrice.Když nastartuju tak mi to většinou vynuluje hodiny otáčkoměr spadne na nulu a pak zase vyleze zpátky na normál a občas to rozsvítí i kontrolku ABS.Nevíte co stim jednou mi někdo radil abych to odrušil kondíkem ale nevim kam ho mám připojit.Díky za rady.
Na Ibize a Cordobě + Toledu normál jev... Známý mi tvrdil, že je to dané slabou elektrikou a nějakým švábem v budíkách... Někdy to udělá pokaždé a někdy to třeba týden faká...
Ps: Za sebe doporučuji stejně vyhodit, jdou po tom cajti jak cip... A nedej Bůh při nehodě, jakmile bude viník druhá strana a vymluví se, že byl oslňovám, stáváš se viníkem Ty...
Ps: Za sebe doporučuji stejně vyhodit, jdou po tom cajti jak cip... A nedej Bůh při nehodě, jakmile bude viník druhá strana a vymluví se, že byl oslňovám, stáváš se viníkem Ty...
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

to mas xenony H4? ak ano skontroluj si tu poistku na tej kabelazi do toho krytu zvykne natiect voda a potom to skratuje a robi hluposti.robil som to do jednej octavie chrcalo mu radio a stierace nesli vymenil som kabelaz a gut.
Inak v seate som mal H7 HID asi 2 roky nedavno sa mi smykla noha z brzdy a musel som kupit nove svetla tak som dal zatial normalne ziarovky ale ta svietivost v noci je uplne na hovno.hned jak pride jesen a den sa skrati zalozim zase xenony

Inak v seate som mal H7 HID asi 2 roky nedavno sa mi smykla noha z brzdy a musel som kupit nove svetla tak som dal zatial normalne ziarovky ale ta svietivost v noci je uplne na hovno.hned jak pride jesen a den sa skrati zalozim zase xenony

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S