jj
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jj
auto mam chvilku a od ty doby co to mam cca 8dni tak to tak žere po meste.Ted jsem po praze najel 130km co nejekonomicky a dostal jsem se na 8l/100km.Jezdil jsem se superbem po meste driv sluzebne 77kw a 74kw v 1.9tdi a to jsem jezdil naplno zadný omezování a zralo to 7.5l/100km ve meste. Dlouhou trasu jsem jeste nejel s timhle autem.Ale na 5ku na kousku dalnice v praze to zralo při 120km/h v pruměru 6,5l/100km.Jestli to nemuže být turbem protože trochu jakoby šelestí při záberu
Re: jj
a preco zakladas nove vlakno?!darebak01 píše:auto mam chvilku a od ty doby co to mam cca 8dni tak to tak žere po meste.Ted jsem po praze najel 130km co nejekonomicky a dostal jsem se na 8l/100km.Jezdil jsem se superbem po meste driv sluzebne 77kw a 74kw v 1.9tdi a to jsem jezdil naplno zadný omezování a zralo to 7.5l/100km ve meste. Dlouhou trasu jsem jeste nejel s timhle autem.Ale na 5ku na kousku dalnice v praze to zralo při 120km/h v pruměru 6,5l/100km.Jestli to nemuže být turbem protože trochu jakoby šelestí při záberu
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU