Fabia RS, nejde ako by mala

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jayd
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od jayd »

pokud to bylo tacho..tak ja to dost malo, protoze takovou rychlost jsem mel i s preboxovanou(powerbox) 1.9 tdi 66kw.

a nemas tedy nejaky logy z toho mereni?? urcite by bylo zajimavy na to kouknout..kolik ti tlaci turbo?
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku

VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
ziakoo
Sběrač informací

Příspěvek od ziakoo »

jayd píše:pokud to bylo tacho..tak ja to dost malo, protoze takovou rychlost jsem mel i s preboxovanou(powerbox) 1.9 tdi 66kw.

a nemas tedy nejaky logy z toho mereni?? urcite by bylo zajimavy na to kouknout..kolik ti tlaci turbo?
logy nemam, nechal som to vsetko na chlapikovi, co to meral. mal by sa naozaj vyznat.
btw, neviete kde byva reesha, prip. kde ma dielnu ?
Skoda Fabia RS 96kW
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Budeš to mít z ruky - chomutov. Je třeba zjistit kolik tlačí turbo, kolik dává váha..... Dělali jste měření za jízdy?
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
ziakoo
Sběrač informací

Příspěvek od ziakoo »

TDIPOWER píše:Budeš to mít z ruky - chomutov. Je třeba zjistit kolik tlačí turbo, kolik dává váha..... Dělali jste měření za jízdy?
uff, 460km ... tak to je ozaj z ruky ...
Kolko tlaci turbo a kolko dava vaha vam nepoviem, tie hodnoty neviem, ale meranie pocas jazdy sme dali. chlapik sa akurat pytal, ci je tam menena vaha, povedal som mu ze hej, ale je tam Xkovy diel zo skodovky
da sa zistit kolko tlaci turbo aj na volnobehu ? alebo treba zatazovy test ?
Skoda Fabia RS 96kW
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Je řeba za jízdy. Jsou tam vždy požadované hodnoty a naměřené hodnoty. Je třeba je porovnat. Odkud jsi? Jestli to máš do Chomutova 460km, tak musíš bydlet u mě doma (noteeth)
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
ziakoo
Sběrač informací

Příspěvek od ziakoo »

TDIPOWER píše:Je řeba za jízdy. Jsou tam vždy požadované hodnoty a naměřené hodnoty. Je třeba je porovnat. Odkud jsi? Jestli to máš do Chomutova 460km, tak musíš bydlet u mě doma (noteeth)
:)
som z bratislavy, takze k tebe to mam tiez daleko, aj ked menej :)
co takto cisla trysiek ? su nejako pristupne ? da sa k tomu dostat a porovnat to podla ETKY ?
ako je najlepsie zisiti ci ma turbo poruchu ? zmerat tlaky ?
Skoda Fabia RS 96kW
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

ziakoo píše:
TDIPOWER píše:Je řeba za jízdy. Jsou tam vždy požadované hodnoty a naměřené hodnoty. Je třeba je porovnat. Odkud jsi? Jestli to máš do Chomutova 460km, tak musíš bydlet u mě doma (noteeth)
:)
som z bratislavy, takze k tebe to mam tiez daleko, aj ked menej :)
co takto cisla trysiek ? su nejako pristupne ? da sa k tomu dostat a porovnat to podla ETKY ?
ako je najlepsie zisiti ci ma turbo poruchu ? zmerat tlaky ?
Prostě to nevyřešíš, pokud sem nedáš logy. Hawk. Hodně štěstí.
Jindra
Přispěvovatel

Příspěvek od Jindra »

MirekX píše:Proč ne? Je to hodinka práce a po 96kW tryskách je hlad :D
Jak velký hlad? Jak se tak pohybují trysky na 96kw?
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Protože kdo má PD , např 85kW, 74 kW atd, tak mu stačí dát trysky z PD 96 a má tam rázem o cca 20 PS víc. Já je koupil přes zdejší bazar, byly nové a za všechny jsem dal 8tis.Kč (celé vstřiky) :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“