Dneska když jsem se coural Prahou v koloně,jel jsem z kopce na neutrál a asi 2x mi blikala kontrolka žhavení na cca 5s ,jel jsem tak asi pul hodiny.Dík.
mira píše:a co ta diagnostika? jestli nemas, tak se zitra stav.
Na VAGu nic (hm)Když jsem měl SEATa v bénu v podobné situaci mi občas svítilo APC a taky na VAGu nic
myslel jsi EPC asi/electronic power control-neboli el plyn ne lanko/kontrolka signalizuje zavadu ulozenou v r.j.motoru a nebo nefunkcni el.plyn,pokud jsou zavady ohrozujici ekologii/ vadna lambda ,odvetrani paliva do nadrze atd/tak sviti moturek s bleskem.
u dieselu se misto EPC rozsvecuje kontrolka zhaveni,vetsinou chybny brz . spinac nebo neco v cerpadle
Jen špatný kontakt žárovky ,jen by mě zajímalo co by se dělo při nahrazení norm. žárovek klastrem z LED diod ,mají daleko menší odběr proudu než žárovka,takže by to elektronika možná hodnotila jako vadnou žár.Předpokládám že k identifikaci se používá pruchod proudu brzdovými světly+sp.Jen nápad.
Pokud dáš ledky, tak to bude hlásit chybu. Muselo by se to očůrat třeba tak, že by ta žárovka svítila někde v kufru, aby byl jmenovitý proud v okruhu dodržen.
origoš píše:Pokud dáš ledky, tak to bude hlásit chybu. Muselo by se to očůrat třeba tak, že by ta žárovka svítila někde v kufru, aby byl jmenovitý proud v okruhu dodržen.