ono dost zalezi ako sa chip spravi,ked sa prida krutak odspodu...a este moc zalezi ako styl jazdy mas,ci nakladas 5 plny pri 2000 ot...
Špička krouťáku byla v 2300ot. a při výjezdu z obcí na trojku v těchto otáčkách vždycky klouzla. Nejsem magor naložit plnej na pětku. Vím co stojí setrvák...
ono dost zalezi ako sa chip spravi,ked sa prida krutak odspodu...a este moc zalezi ako styl jazdy mas,ci nakladas 5 plny pri 2000 ot...
Špička krouťáku byla v 2300ot. a při výjezdu z obcí na trojku v těchto otáčkách vždycky klouzla. Nejsem magor naložit plnej na pětku. Vím co stojí setrvák...
tak potom je to dost nepochopitelne...asi niaka nevydarena sada...mne inac origo spojka zacala klzat az vtedy ked som pustil na sprinte dvojku z miesta...to som nemal robit...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Nevím co mohlo být špatně, ale je fakt, že na shodné mám teď najeto cca 40tkm a zatím klid. Rozdíl je jen v typu motoru předtím ASZ, teď ARL, výkon je stejný.
tak uz je tam...195Ps a 435Nm...musim rict ze je to fakt masakr ale budu delat prepinani vykonu na orogo a tenhle brutus...no jinak spojka to nevydrzela (
sniper-- píše:tak uz je tam...195Ps a 435Nm...musim rict ze je to fakt masakr ale budu delat prepinani vykonu na orogo a tenhle brutus...no jinak spojka to nevydrzela (
sniper-- píše:tak uz je tam...195Ps a 435Nm...musim rict ze je to fakt masakr ale budu delat prepinani vykonu na orogo a tenhle brutus...no jinak spojka to nevydrzela (
a kolik ti to fouká ? při 195ps? máš normál 110kw turbo?