spojka-jednohmota
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
martinbotek
- Sběrač informací
spojka-jednohmota
Vyměnil jsem dvouhmotu za jednohmotu a hrůza,jsem z toho značně rozladěn.Před tím mě to houpalo při dojezdu a pískalo spojkové ložisko,ale teď to zase špatně řadí,zpátečka jde přes zuby a pedál spojky jde ztuha,nemáte s tím někdo zkušenost,napadá mě spojkovej válec,ale proč tak z ničeho nic,beruška mě asi chce pozlobit a to mám před sebou Chorvatsko,díkec všem předem.
-
martinbotek
- Sběrač informací
-
ladislav.trenka
- Sběrač informací
robil si to sam, alebo servis? pritlacny tanier by mal byt pri preprave zabezpeceny proti padom aby sa nenarusil pritlacny strunovy system. tiez dotahovacie momenty sroubov taniera musia byt vsetky rovnake (okolo 25N) dotahovane v uhlopriecke po jeden a pol zavite. v neposlednom rade by nemal byt tlaceny system lamely a taniera silou na zotrvacnik.
-
martinbotek
- Sběrač informací
tak dnes jsem dal novej spojkovej válec a jde jak po másle,ale ta zpátečka škrtá,dnes jsem zkoušel jinou octu a ta to dělá taky,nemůže být vyběhaný řadič?je tam dosti vůle všude,na tom řadiči,či předvoliči,nebo jak se tomu odborně říka,jinak je to octa 81 kw,99 r.v.
Když dám před zpátečkou 1,tak tam ta zpátečka padne uplně v pohodě,žádné škrtání.
Když dám před zpátečkou 1,tak tam ta zpátečka padne uplně v pohodě,žádné škrtání.
Pravda ten válec mne taky napadl, ale už jsem se setkal se špatným Valeo přítlačákem, nebo se taky stává, že když se vymontuje spojkový válec a je míň brzdovky v nádobce tak jelikož je hadička dost nahoře tak systém nasaje vzduch.
Ty máš už novej systém na koule nebo ještě ten starej kterej se blbě seřizuje?
Ty máš už novej systém na koule nebo ještě ten starej kterej se blbě seřizuje?
-
martinbotek
- Sběrač informací