Zhanam dielensku prirucku na Renault Clio III (Grandtour), r.v.2008.
Hlavne karoseriu a elektriku (potrebujem demontovat zady naraznik a zapojit parkovacie senzory).
Vdaka
DP na Renault Clio III (Grandtour), r.v.2008
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: DP na Renault Clio III (Grandtour), r.v.2008
Nevidim v tom problem , namontoval som rozne auta bez priruciek .Skor treba dodrzat navod od senzorou , rozmiestnenia a ich rotaciu .matteo píše:Zhanam dielensku prirucku na Renault Clio III (Grandtour), r.v.2008.
Hlavne karoseriu a elektriku (potrebujem demontovat zady naraznik a zapojit parkovacie senzory).
Vdaka
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
Nemam problem namontovat senzory ako take, ide mi skor o to ako dat dolu naraznik bez poskodenia.
Ak uz Ta mam po ruke, opytam sa: V navode ku senzorom pisu, ze by mali byt vo vyske 50-70cm od zeme. Lenze na mojom aute to nie je mozne, naraznik ma max.vysku 40-45cm.
Podla Teba to moze vadit ak ich namontujem o 10cm nizsie ako pisu v navode?
Dik za odpoved.
Ak uz Ta mam po ruke, opytam sa: V navode ku senzorom pisu, ze by mali byt vo vyske 50-70cm od zeme. Lenze na mojom aute to nie je mozne, naraznik ma max.vysku 40-45cm.
Dik za odpoved.
vyska nevadi , da sa to skorigovat naklonom , alebo plast. redukciou do ktorej ide snimac . Ma na sebe oznacenie polohy .Skor treba dat pozor na roztec od seba , niekedy je problem to rozmerat zavadzia EVC na narazniku .Naraznik zdemontujes a urcitemu poskodeniu sa neda vzdy vyhnut , rozne jednorazove plastove spony .Hold smola , je to len na jeden smer pohybu .matteo píše:Nemam problem namontovat senzory ako take, ide mi skor o to ako dat dolu naraznik bez poskodenia.
Dik za odpoved.
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP