Tvrdý brzdový pedál před startem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Luke
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Tvrdý brzdový pedál před startem

Příspěvek od Luke »

Zdravím, nedávno sem si všiml, že po stání přes noc mám "vyšlapaný" brzdový pedál. A to vím 100%, že sem ho sám nevyšlapal.
Prostě po stání přes noc sednu do auta, šlápnu na brzdu a je tvrdá stejně tak, jako když si vyšlapate brzdový pedál bez motoru.
Když nastartuju, ihned změkne do normálu a auto normálně brzdí. Byl sem s tím v servise, jelikož to mám ještě v záruce a prý je
vše v pořádku a je to normální. Je tady někdo, kdo si toho taky všiml? Dřív to dělalo občas, teď se to stalo 3x za sebou.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Janosik93
Přispěvovatel

Re: Tvrdý brzdový pedál před startem

Příspěvek od Janosik93 »

Luke píše:Zdravím, nedávno sem si všiml, že po stání přes noc mám "vyšlapaný" brzdový pedál. A to vím 100%, že sem ho sám nevyšlapal.
Prostě po stání přes noc sednu do auta, šlápnu na brzdu a je tvrdá stejně tak, jako když si vyšlapate brzdový pedál bez motoru.
Když nastartuju, ihned změkne do normálu a auto normálně brzdí. Byl sem s tím v servise, jelikož to mám ještě v záruce a prý je
vše v pořádku a je to normální. Je tady někdo, kdo si toho taky všiml? Dřív to dělalo občas, teď se to stalo 3x za sebou.
je to absolútne normálne, ked sa stratí podtlak, tak samozrejme aj pedál je tvrdý.
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Nojo, ale otázka je, jestli je normální, aby se ten podtlak ztratil přes noc. Nikdy sem si toho nevšiml a ani na jiným autě.
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

Asi ti to utíká přes posilovač,nebo v trubce od zpětného ventilu k posilovači.
Janosik93
Přispěvovatel

Příspěvek od Janosik93 »

nerob si s toho nic. Ked ti to stvrdne pri jazde, tak potom to rieš, a v tej chvili sa pomodli, aby si zabrzdil :D Ale nie, to je v pohode, aj mne to tak robi.
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Normálně bych to taky moc neřešil, ale fakt bych to nerad zažil při brždění, že by to někam uteklo. Zkusím se zítra ještě zeptat v jiným servise a pak uvidím.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Luke píše:Normálně bych to taky moc neřešil, ale fakt bych to nerad zažil při brždění, že by to někam uteklo. Zkusím se zítra ještě zeptat v jiným servise a pak uvidím.

určitě to reklamuj ten podlak tam musí být pořád

co tomu je by mě taky zajímalo ale když odpojíš nebo povolíš u déle stojícího auta posilovač zasyčí to, tak tam prostě něco netěsní

hledat bych tu závadu nechtěl ;) miloš
Luke
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke »

Určitě to řešit budu, jsou to brzdy. Podal sem dotaz na VW čr, tak sem zvědavej, co mi odepíšou. Včera jsem zkoušel jak to brzdí třeba ze 40km/h natvrdo, sice abs kopne, ale jako nic moc, i pedál na mě působil dost nízko. Dneska sem to zkoušel s Alhambrou a je to velikej rozdíl. Tam to taky kope ale dělá i malý čáry, u mýho se mi zdá, jakobych šlapal do hovna měkkýho a nikde nic moc.
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Máme v prácí 3 caddy 2008 a na dvou sem si toho už všim. Věřim, že kdybych to zkusil na třetim autě, tak to bude dělat taky. Za jízdy s žádnou z nich nebyl nikdy problém. Ale je pravda, že ze začátku sem si toho nevšim.
Oct asv 2000, DieselPower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“