Tvrdý brzdový pedál před startem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tvrdý brzdový pedál před startem
Zdravím, nedávno sem si všiml, že po stání přes noc mám "vyšlapaný" brzdový pedál. A to vím 100%, že sem ho sám nevyšlapal.
Prostě po stání přes noc sednu do auta, šlápnu na brzdu a je tvrdá stejně tak, jako když si vyšlapate brzdový pedál bez motoru.
Když nastartuju, ihned změkne do normálu a auto normálně brzdí. Byl sem s tím v servise, jelikož to mám ještě v záruce a prý je
vše v pořádku a je to normální. Je tady někdo, kdo si toho taky všiml? Dřív to dělalo občas, teď se to stalo 3x za sebou.
Prostě po stání přes noc sednu do auta, šlápnu na brzdu a je tvrdá stejně tak, jako když si vyšlapate brzdový pedál bez motoru.
Když nastartuju, ihned změkne do normálu a auto normálně brzdí. Byl sem s tím v servise, jelikož to mám ještě v záruce a prý je
vše v pořádku a je to normální. Je tady někdo, kdo si toho taky všiml? Dřív to dělalo občas, teď se to stalo 3x za sebou.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
-
- Přispěvovatel
Re: Tvrdý brzdový pedál před startem
je to absolútne normálne, ked sa stratí podtlak, tak samozrejme aj pedál je tvrdý.Luke píše:Zdravím, nedávno sem si všiml, že po stání přes noc mám "vyšlapaný" brzdový pedál. A to vím 100%, že sem ho sám nevyšlapal.
-
- Aktivista
Luke píše:Normálně bych to taky moc neřešil, ale fakt bych to nerad zažil při brždění, že by to někam uteklo. Zkusím se zítra ještě zeptat v jiným servise a pak uvidím.
určitě to reklamuj ten podlak tam musí být pořád
co tomu je by mě taky zajímalo ale když odpojíš nebo povolíš u déle stojícího auta posilovač zasyčí to, tak tam prostě něco netěsní
hledat bych tu závadu nechtěl

Určitě to řešit budu, jsou to brzdy. Podal sem dotaz na VW čr, tak sem zvědavej, co mi odepíšou. Včera jsem zkoušel jak to brzdí třeba ze 40km/h natvrdo, sice abs kopne, ale jako nic moc, i pedál na mě působil dost nízko. Dneska sem to zkoušel s Alhambrou a je to velikej rozdíl. Tam to taky kope ale dělá i malý čáry, u mýho se mi zdá, jakobych šlapal do hovna měkkýho a nikde nic moc.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07