P: Seat Leon Cupra TDI 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A jak jsi s tím autem byl spokojenej? Já rok moc, ale ted jen brečím, každej týden se mi na něm něco vysere. Začalo to spojkou, pak odešlo čerpadlo od serva, hned po výměně komplet celý řízení, ted čidlo oleje a ESP, a včera se totálně rozpadlo ovládání okýnka spolujezdce, přestala jet vyhřívací dečka řidiče, začal blbnout ukazatel paliva atd atd. Sem ted z toho auta nešťastnej
k Tommycupra: osobně ho znám to auto jsem servisoval a byla to 4x4BEDA píše:mel ho kluk z prahy rikal si Tommy cupraCheerio píše:top sport 4x4? to bych chtěl vidět

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Top sport sem videl i 4x4 u nas v bazaru.. stejne tak cupracky pedaly si lidi davali do kazdyho druhyho leonu, nebo lepsi sedacky..Cheerio píše:Cupru si nemůžeš splíst, topsport není 4x4, nemá kovový pedály a nemá sedačky cupra...
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

nove fotky zde http://provocativo.galerie.cz/3722454-cupra
jinak cupra sedacky jsou temer nesehnatelne takze je ma krom cupry malo kdo....
jinak cupra sedacky jsou temer nesehnatelne takze je ma krom cupry malo kdo....