p806-C evasion-F ulisse 1,9td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
p806-C evasion-F ulisse 1,9td
Tak to je můj nový výběr,odstavil bych staré toledo a koupil něco většího.Co vaše zkušenosti???

transit 2.5td.sharan 1.9 pd
						A jake jsou ty motory 1,9 TD? slysel jsem ze nejsou moc povedene,ze dost odchazi. Koupil jsem si C jumpy, tak se toho trochu bojim. I kdyz u ted me spis nez motor trapi strecha ktera je o kousek niz nez je obvykle - v nekterych mistech asi o 30 cmorigoš píše:Mám Scudo 1,9TD tahle auta jsou všechna na jedno brdo a jsou dobrá. Já mohu jen doporučit.
 Ale kvuli tomu motoru uvazuju jestli si to nechat, nebo az se to opravi nebo prehazi do druhe kastle radsi poslat dal.
  Ale kvuli tomu motoru uvazuju jestli si to nechat, nebo az se to opravi nebo prehazi do druhe kastle radsi poslat dal.Toledo 1L 1,9 TDi
						To origoš:Jaký jsou problémy s 2.1td? kolega má 1.9td a je z toho neštasný.kromě turba a hlavy má vše nové a stejně to nestartuje(P-406),od kroužku,svíček,vstřiku(Ten řídící byl pěkně drahej)Vetnilu na studenej start atd... Takže netěsnost motoru u 2.1 td a horší čerpadlo je relativě v pohodě.A co se týče přístupu, ruce mám orvaný stejně jak u 1.9td...

Tak to se ti nedivím,vypadá super,ale ty díly mě děsí...i když kupoval jsem před. nárazník na megana a stal 1500kč.tak zas tak zlé to není...rfarsky píše:taky jsem vybíral mezi Alhambrou a Renaulltrm Grand Espace,zvítězila Alhambra vzhledem k dostatku náhradních dílů,ale ten rencek se mi líbí víc
						- 
				tomtt
- Přispěvovatel
Rozhodně bych šel do Sharana (Alhambry,Galaxy) s motorem Tdi 81kW (nezničitelný motor)!
To auto má jen jednu jedinou nevýhodu - není v pozinku.
Jinak SUPER AUTO!!!

To auto má jen jednu jedinou nevýhodu - není v pozinku.
Jinak SUPER AUTO!!!
Octa 1 s nesmrtelnou chrochtačkou AGR, Alhambra 1,9Tdi AFN s půl mega na tachu, VW Kafer 1302S rok 1972 - motor 1600ccm(zatím bez úprav), AUDI 100 C3 doutník s pětihrnkovou komůrkou 2,0TD R5.