kua tak to riadny LAUFDVORAKTTT píše:určitě by to pomohlo,já tam dal 70mmTorgan píše:ja mam na jtd original 46mm takze by mi tam urcite pomohla 55 alebo 60

Moderátoři: šulda, Moderátoři
kua tak to riadny LAUFDVORAKTTT píše:určitě by to pomohlo,já tam dal 70mmTorgan píše:ja mam na jtd original 46mm takze by mi tam urcite pomohla 55 alebo 60
ten tvuj kamarad To ma na jakem aute jakou ruru na jakem motoru?mibfox píše:Mno, kamarad ma rouru komplet odpredu dozadu a ja si z nej delam prdel ze kdyz me predjizdi a veme za to, je na celou ulici slyset, jako by nekdo vzal megafon a dal ho k prdeli nekoho kdo sedi na hajzlu a ma brutalni sracku.
Ten zvuk je fakt hnusnej, takovy prdeni, fakt jako kdyz serete do misy na hajzlu.
Ja sem nechal katak vyndat, rozriznout a vyndat vnitrek, svarit zpet a namontovat. Vzhledove to nikdo nepozna, zadny kour navic, ani smrad.
Mam pocit ze to jde lepe do otacek a obcas slysim jak odfoukne turbo - velice jemne, takze sem spokojeny.
Jo a delal sem to proto, ze mi bylo lito vyhodit penize za novy kat, kdyz nevim jak tenhle tam byl dlouho a taky kvuli planum do budoucna.
Momentalne chip.
O2, 77 (nebo 74 kw)Torgan píše:ten tvuj kamarad To ma na jakem aute jakou ruru na jakem motoru?mibfox píše:Mno, kamarad ma rouru komplet odpredu dozadu a ja si z nej delam prdel ze kdyz me predjizdi a veme za to, je na celou ulici slyset, jako by nekdo vzal megafon a dal ho k prdeli nekoho kdo sedi na hajzlu a ma brutalni sracku.
Ten zvuk je fakt hnusnej, takovy prdeni, fakt jako kdyz serete do misy na hajzlu.
Ja sem nechal katak vyndat, rozriznout a vyndat vnitrek, svarit zpet a namontovat. Vzhledove to nikdo nepozna, zadny kour navic, ani smrad.
Mam pocit ze to jde lepe do otacek a obcas slysim jak odfoukne turbo - velice jemne, takze sem spokojeny.
Jo a delal sem to proto, ze mi bylo lito vyhodit penize za novy kat, kdyz nevim jak tenhle tam byl dlouho a taky kvuli planum do budoucna.
Momentalne chip.
to nebylo na mym strojinogis píše:Trochu se ti to tluče s podpisem (kat off / "kat nechali")kosta103 píše:taky sem dal na OII vyfuk..vyhodily sme středak a koncak a kat nechali a zvuk to ma teda divnej a děla to hlavně turbooo
Melo by se to rozsirovat...Huml píše:a neměls náhodou začít 60 pak 65 a nakonec 70?řekl bych, že by to tak mělo být, chladnější plyny na konci výfuku mají větší odpor, proto větší trubku
těch 70mm ten začatek je myšlen jako expanzní komoraHuml píše:a neměls náhodou začít 60 pak 65 a nakonec 70?řekl bych, že by to tak mělo být, chladnější plyny na konci výfuku mají větší odpor, proto větší trubku