Potřebuju poradit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tom89
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Potřebuju poradit

Příspěvek od Tom89 »

Mám takový problém jak je na tomto videu,akorád já něšlapu na plyn při startování nedávam mu za studena takovou sadu jak tady golega.Tyká se to toho strartu a pak jam mu to po chvilkách začne bile kouřit už nevím co stím

http://www.youtube.com/watch?v=4xs4TBHW ... xt_from=PL
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

ten peugeot na videu ma v jednom, alebo vo viacerych valcoch maly tlak, pocut podla zvuku jak toci motor starterom.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Kompresi má jak víno :) ,ale vstřiky, nebo čerpadlo na kaši.
Navíc píše, že má funkční jen 3 žhaviče a TD pažout má rád plný počet, jinak to pod 0° nejde nastartovat.
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

pardon jde o G2 1.6 TD sem zapoměl napsat páč na komp chtěl jít brácha a já to zapoměl dopsat.Žhaviče mám nové mě to dělá i za tepla a jde to vidět i na tomto videu ke konci že mu to chvili jede a pak bouchne a vyletí bílí dým už nevím co stím.Leju tam čistou naftu filtr nový max.cca měsíc,měsíc a pul starý :(
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

dhfool píše:Kompresi má jak víno :) ,ale vstřiky, nebo čerpadlo na kaši.
Navíc píše, že má funkční jen 3 žhaviče a TD pažout má rád plný počet, jinak to pod 0° nejde nastartovat.
Vstrik-y KO, nebo cerpadlo KO, žhavicem to nebude, to bi za chodu takhle nehoupal a nepokuroval. 1,9 D Felda se dvouma chytne celkem slusne, mota tak par vterin ale zahulí modre a ne bíle. Nebo predvstrik, spis cerpadlo nebo vstriky. Jedna ta tryska stejne stojí 250-500kc kus tak oco de?
mhepp
Nováček

Příspěvek od mhepp »

A pouzivas predsuvnik pri studenem startu?
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

mhepp píše:A pouzivas predsuvnik pri studenem startu?
Jo to já dělám při startu a když mě to třeba na 2x nechytne tak ho zatáhnu a jak to nastartuje tak ho hned vytáhnu,ale dělá mě to to same jak na tom pažoutovy jak kdyby to chvilkama "střílelo"
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“