ř.j. centrálu alfa 156
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ř.j. centrálu alfa 156
Ahojte, nevíte někdo prosím, kde se nachází řídící jednotka centrálu? (AR 156 2.4JTD 98). Chtěl bych udělat blikání blinkrů při zamykání/odemykání, tak bych ji potřeboval najít. díky
Cuore Sportivo 

-
- Přispěvovatel
Re: ř.j. centrálu alfa 156
Ako to chces spravit? ja tez chodim jak taka cici.. hore dole co som si neni isty ci to zamklo.-=zipp=- píše:Ahojte, nevíte někdo prosím, kde se nachází řídící jednotka centrálu? (AR 156 2.4JTD 98). Chtěl bych udělat blikání blinkrů při zamykání/odemykání, tak bych ji potřeboval najít. díky
přesně takhle to mám v plánu udělat:-) Jen je potřeba najít tu ř.j, abych mohl odchytit ty impulsydodi911 píše:Alfy nerobim, tak neviem, ale neda sa to nahodou dokodovat? Ak nie, tak by som vytiahol zamykaci aj odomykaci impulz na rele, ktore by zoplo na dlzku impulzu a dalo by napatie na l aj p smerovku, ktore by som oddelil diodami, aby sa neovplyvnovali.

nakódovat si myslím, že to nejde, ikdyž jistej si tím nejsem
Cuore Sportivo 

natáhnout to od dveří mě napadlo, ale přijde mi to takový neelegantní řešení, moc se mi do toho nechce.
alfík: to stejný mi poradili i na alfa156.cz, tak jsem se vydal do garáže, abych zjistil, že tam nic takovýho není. To, co je v kufru, tak není ř.j. centrálu, ale jen anténa a přijímač dálkovýho => je mi to k ničemu, potřebuju ř.j. jako takovou.
takže dotaz stále trvá, neví to někdo?
alfík: to stejný mi poradili i na alfa156.cz, tak jsem se vydal do garáže, abych zjistil, že tam nic takovýho není. To, co je v kufru, tak není ř.j. centrálu, ale jen anténa a přijímač dálkovýho => je mi to k ničemu, potřebuju ř.j. jako takovou.
takže dotaz stále trvá, neví to někdo?
Cuore Sportivo 

Hele vlastně to je fakt,jak tu kdosi psal...mnělo by to jít nastavit diagnostikou,když školíš klíček(dalkové ovladání CZ)tak se tě to nakonec zeptá,zda-li chceš potvrzování blinkry,nebo ne...Umí to i texa,dělal sem to na alfách 166,tak si myslím,že to bude stejný.-=zipp=- píše:alarm nemám. Díky, mrknu za ten kastlík