parkovacka u Golfa IV - 1999

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Antonin
Sběrač informací
Odpovědi: 0

parkovacka u Golfa IV - 1999

Příspěvek od Antonin »

Jaka je parkovaci zarovka u Golfa 4 - r.v. 1999. Nemate nekdo nejaky dobry navod, jak ji na strane akumulatoru vymenit. Je tam malo mista na cokoliv, takze je potreba vyndat baterii?
GolfinoIV
Přispěvovatel

Příspěvek od GolfinoIV »

je tam celoskenka W5W http://autoomega.sk/index.php?id_sek=11 ... aradenie=1
Nej je vytahnout baterii
Pleskot
Sběrač informací

Příspěvek od Pleskot »

Ahoj, tohle náhodu vím :-). Normálně se oddělá ten kryt na dvou šroubkách nad světlem, kryt baterie taky ven. Normálně sundat kryt na parabole a pak jsou super nějaký dlouhý , mírně zahnutý kleště :-) Žárovka drží jen jako bajonet, teda jenom vysunout ven :-) Pakárna, já jí měl nějak zapečenou nebo co, dělal jsem to dobrejch 15 minut:-). Třeba je na to nějakej fígl (LOL)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Pleskot píše:Ahoj, tohle náhodu vím :-). Normálně se oddělá ten kryt na dvou šroubkách nad světlem, kryt baterie taky ven. Normálně sundat kryt na parabole a pak jsou super nějaký dlouhý , mírně zahnutý kleště :-) Žárovka drží jen jako bajonet, teda jenom vysunout ven :-) Pakárna, já jí měl nějak zapečenou nebo co, dělal jsem to dobrejch 15 minut:-). Třeba je na to nějakej fígl (LOL)
sikovne ruky a netreba ziadne klieste ;)
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

Dal jsem tam raděj kvalitní ledky,fakt se to blbě mění.
jadro19q
Přispěvovatel

Příspěvek od jadro19q »

parkovačka sa da vymeniť aj na " Škoda Roomster "na strene Spolujazdca , Potrebné nastroje : šikovná ruka ;) ;) (crazy) ( Iba demotnaž testnacej gumičky ) skúste si ! (wallbash) mňe to trvalo 3 min (noteeth) :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“